Juli Butik

Живильний бурштиновий бальзам з олією баргамота Farmona Herbal Care SPA Body Balsam

Живильний бурштиновий бальзам з олією баргамота Farmona Herbal Care SPA Body Balsam
Живильний бурштиновий бальзам з олією баргамота Farmona Herbal Care SPA Body Balsam

Бальзам дійсно дуже класний, я від нього взахваті.

Мене цей засіб зацікавив в першу чергу через те що він з категорії "натуральна косметика" та зазначено що в ньому 97 % натуральних компонентів, 100 % веган.

Має зручну тару з дозатором. Люблю коли є дозатор, так набагато зручніше.

Аромат то взагалі щось неймовірне, свіжий та ніжний. Пахне травами та бергамотом. На тілі тримається не довго.

Консистенція в нього не легка, густа, більше схоже на жирний крем а не на бальзам. В шкіру швидко не вбирається, потрібно втирати.

Після нанесення шкіра зволожена, неймовірно - ніжна, шовковиста. Живить просто чудово.

Живильний бурштиновий бальзам з олією баргамота Farmona Herbal Care SPA Body Balsam
Живильний бурштиновий бальзам з олією баргамота Farmona Herbal Care SPA Body Balsam
Живильний бурштиновий бальзам з олією баргамота Farmona Herbal Care SPA Body Balsam
Живильний бурштиновий бальзам з олією баргамота Farmona Herbal Care SPA Body Balsam
Живильний бурштиновий бальзам з олією баргамота Farmona Herbal Care SPA Body Balsam

Aqua (Water) - розчинник (Цілком безпечно)

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil - мигдальна олія. Має хорошу пом'якшувальну і поживну дію. (Цілком безпечно)

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter - олія ши, каріте. Живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню, має протизапальні і регенеруючі властивості. (Цілком безпечно)

Ethylhexyl Stearate - складний ефір октилового спирту та стеаринової кислоти. Емолент у косметичних емульсіях. Сприяє підвищенню в'язкості композиції. (Цілком безпечно)

Cetearyl Alcohol - суміш цетилового та стеарилового спиртів. Структуроутворювач та емолент в емульсіях (пом'якшувач). У косметиці також використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. Зменшує кількість піни, що утворюється, або повністю запобігають її появі. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. Активний інгредієнт у протимікробних препаратах. (Цілком безпечно)

Glyceryl Stearate Citrate - природний емульгатор, похідне жирних кислот з олії та гліцерину. У косметичних засобах зазвичай використовується як стабілізатор формули, для запобігання розшарування інгредієнтів. Має на шкіру пом'якшувальну, зволожуючу дію, допомагає утримувати вологу в шкірі. Сприятливо впливає на суху чи обвітрену шкіру. Отримують з пальмоядрової або соєвої олії. (Цілком безпечно)

Glycerin - додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. Гліцерин – це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження. (Цілком безпечно)

Decyl Oleate - синтетичний віск. Використовується як один із компонентів масляної фази косметичних емульсій, що покращують її текстуру та пластичність. Має солюбілізуючу та диспергуючу здатність. Добре пом'якшує шкіру, легко розподіляється на її поверхні. (Цілком безпечно)

Glyceryl Stearate - неіоногенне ПАР. (Цілком безпечно)

Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil - олія бергамотова. Включають у парфумерні композиції, захисні засоби для шкіри. (Безпечно)

Amber Extract - скам'яніла смола, яку отримують із сосни. Має ніжний аромат соснової смоли. (Безпечно)

Thymus Serpyllum (Breckland Thyme) Extract - екстракт чебреця повзучого. (Безпечно)

Acacia Seyal (Red Acacia) Gum Extract - Використовується для покращення відчуття гладкості на шкірі; він також функціонує як загусник, емульгатор або стабілізатор. Дослідження показують, що він може заспокоювати шкіру. Отримують з акації. (Безпечно)

Sodium Chloride - натрію хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості. (Цілком безпечно)

Tocopheryl Acetate - проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Забезпечує захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння. (Безпечно)

Xanthan Gum - камедь кукурудзяного цукру. Дуже сильний загусник, нетоксичний, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415. (Цілком безпечно)

Potassium Hydroxide - сильний луг. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями. (Середня безпека)

Citric Acid - лимонна кислота. Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. (Цілком безпечно)

Potassium Sorbate - калій сорбіновокислий, калієва сіль сорбінової кислоти. Консервант, що активно пригнічує дріжджі, бактерії, плісняві гриби. Тільки уповільнює розвиток мікроорганізмів, і не чинить біоцидної дії. Антимікробну дію виявляє лише при рН нижче 6,5. Може мати природне та синтетичне походження. Зареєстрований як харчова добавка Е202. (Безпечно)

Ethylhexylglycerin - моноалкіловий ефір гліцерину. Один із найсильніших «зелених» консервантів, за силою порівняний із парабеновими аналогами. Одержують із різних зернових культур. (Безпечно)

Phenoxyethanol - консервант. Синтетичний продукт. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. (Допустимо)

Propylene Glycol - у малих дозах нетоксичний, широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту. (Допустимо)

Parfum (Fragrance) - парфумування (Середня безпека)

Limonene - парфумування. Міститься в апельсиновому маслі, практично у всіх цитрусових та багатьох інших ефірних оліях. Здатний викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Linalool - парфумування. Входить до складу ефірних олій рожевого дерева, лаванди, лавандина, мускатної шавлії, коріандру, петігренового масла та ін. (Допустимо)