Христина 🌺

Ензимна маска Mermade..

Ензимна маска Mermade..

Я зараз активно користуюся 1% ретинолом, тож ензимне очищення мені просто необхідне.

При використанні ретинолу необхідно 2 рази/тиждень використовувати ензими, оскільки вони відлушують відмерлі і непотрібні клітини шкіри, які "познімав" ретинол.

Зразу скажу, хто очікує від цієї маски супер очищення і пілінг, виведення чорних цяток і т.д, то ви цього не отримаєте. Бо для цього є концентровані пілінги і ензимні пудри.

Дія маски інша, тому її не варто плутати з пудрою. Вона, завдяки своїм активним речовинам, має проникати в шкіру і відлущувати все те, що непотрібне, не порушуючи барʼєр. Тут максимально делікатне очищення.

Ензимна маска Mermade..
Ензимна маска Mermade..

Вона має гелеву консистенцію, рожевого кольору. Склад класний. Особисто мені пахне кавуном...кокоса я не почула.

Абразивних пілінгуючих частинок нема. Наношу на вологе обличчя на ~5 хв. Легко змивається. Якщо є подразнення на шкірі (в мене була царапина від кота), може бути печіння, але воно проходить. Подразнення чи висипів, алергії не було.

Що я помітила? Після маски надзвичайно свіжа шкіра, пружна і в тонусі. Навіть колір однаковий, зменшена пігментація...я це побачила зразу. Бо зазвичай, мееі 1-2 ради достатньо, щоб зрозуміти підходить чи ні. Тобто, свої функції маска виконує добре. І, сьогодні ще помітила, що в мене стало менше "заломів" на шкірі. Тобто, все класно, з моїм ретинолом маска подружилася ідеально (пудра цього зробити не змогла), вори разом працюють ефективно.

І ще один лайфхак, який я сьогодні зробила. Маска ідеально може замінити тканинні маски (їх я не люблю).

Сьогодні я нанесла її зранку (бо мала безсонну ніч і не дуже добре почувалася). О так, тут був супер класний ефект. Не в плані очищення чи вирівнювання, а саме в плані підтягування шкіри. Маска привела її в тонус, і вже виглядало так, ніби я класно відпочила. Як підсумок: маску рекомендую, вона класна. Свої функції виконує, ефект дає. Я задоволена🤗.