Аналог Anastasia Beverly Hills Brow Freeze?
Шикарний фіксуючий віск від TopFace!
Привіт! Сподіваюсь, із вами все гаразд 🙏🏻 Пишу цей допис і тестую нові патчі та тканинну зволожуючу маску. Прям те, що треба зараз.
Так ось, про TopFace. Користуюсь цим фіксатором вже майже місяць, тож зібрала достатньо матеріалів, протестувала як слід та готова поділитись враженнями.
Перше, на що всі звертають увагу при виборі нового засобу для фіксації - чи не буде залишати білих розводів на бровах. Чесно признаюсь, до цього TopFace я фіксувала знаєте чим? Сироваткою для вій від Eveline. Мені будь-яка підходила. Якщо добре вичесати, то навіть вона (біла) не залишала ніяких слідів, ну і фіксувала добротно 😂 Ну, таке собі використання не за призначенням. Деколи я поривалась та хотіла купити ABH Brow Freeze, бо мені подобалась баночка і те, що ним можна круто вичісувати брови, робити такий собі ефект ламіування. Але до бренду я охолола, тому мій пошук раптово натрапив на цю баночку. І я замовила її!
Пакування
Чесно, тут нема до чого придертись. Мінімалістична біла коробочка, надійно запханий віск, вкладена щіточка для нанесення та розчісування.
Об'єм продукту, загальні властивості
Сам продукт розміщений у круглій прозорій баночці з дзеркальною кришкою на закрутці. В ній 10грам прозорого воску, який пахне дуже приємно: чимось свіженьким і мильним.
Використання
Набирається продукт дуже легко. На щіточці видніється нашкрібане "добро", яке бажано практично одразу наносити на брови та вичісувати, зачісувати. Подивимось, як буде по розходу, бо так зробила пару шкребків, і здається, що вже скоро дирка буде 😅 Але ні, після місяця користування наче ще далеко.
До/після
Мої брови виглядають доволі тоненько. Навіть якщо не додавати олівчик, то воно вже виглядає круто. Можна зробити ефект ламінування, або за чесати брови прям дуже вверх. Зазвичай я наношу багато продукту, щоб воно максимально все гарненько схватилось і зафіксувало. Бо одного разу не добре прочесала "хвостик" брови, і він у мене гуляв то вверх, то вниз після шапки.
Стійкість
Ось так виглядав мій макіяж після 12 годин. Точніше, навіть більше. Враховуючи, що вийшла на роботу в 8:50, а фото зроблене вже вдома після 21:50. Все гарненько тримається.
Єдиний прикол з цим продуктом: коли віск починає застигати та схвачувати ваші брови, починає трохи (а деколи й не трохи) чухатись 😂 Тоді я вихоплюю щіточку та знов прочесую там, де найбільше "свербить".
Висновок
На свої гроші, я вважаю, це шикарний аналог відомого Brow Freeze. Навіть візуально TopFace прям дуже й дуже схожий. Щодо білих розводів на бровах - вони у мене були вперше після того, як я залізла тональним та консилером на зону біля брів, та під час зачесування щіточкою задівала тональні засоби. При змішуванні власне й вийшов тілесно-білий "наліт", якого жоден раз до цього я не помічала. Тому, спершу робим брівки, а потім накладаєм тональний. Або ж не залазим на брови спонжем. Ось і все 🙏🏻
Тож, підсумуємо. По стійкості мене все влаштовує, як і по візуальному вигляду баночки 😁 Приємно пахне, ну трішки чухається, коли застигає на бровах. Можна робити імітацію ламінування брів, можна зачесати як забажаєш. Користуюсь щодня із задоволенням, суперова знахідка!
Коментарі (0)