krislemly

Hollyskin So Soft Hand Cream

Hollyskin So Soft Hand Cream

Привіт!) Сьогодні поговоримо про догляд за ручками.

Моя шкіра рук - суха, нерідко виникають лущення особливо в зимовий період, завжди присутній дискомфорт у вигляді стягнутості шкіри. Креми для рук я не люблю і завжди змушую себе ними користуватись. Але цей через пакування хочеться брати до рук частіше.

Дизайн лаконічний, стильний та дуже милий. Мені відразу нагадав відомий від Chanel. Футляр овальної форми, трішки сплющений. Покриття глянсове, але крем зручно лягає в руку і не ковзає в ній після нанесення текстури. Флакончик нестійкий, виконаний із пластику середньої м'якості. Флакон супер-компактний та його зручно брати з собою, поміститься навіть в найменшу сумочку.

Крем подається невеликим об'ємом та його кількість легко контролювати.

Аромат. Легкий косметичний, просто вловлюється щось кремове і аромат ніяк не напружує. Він дуже швидко вивітрюється, для мене це плюс.

Hollyskin So Soft Hand Cream

Текстура продукту густа, досить щільна, але нежирна.

Добре розподіляється, тане від тепла рук, і швидко вбирається, не залишаючи слідів.

Крем дуже швидко вбирається, немає ні липкості, ні жирності, маслянистості, вбирається, не залишаючи слідів буквально за хвилину. Дуже комфортно відчувається.

Відразу після використання шкіра рук виглядає зволоженою, м'якою, кутикула – доглянутою. Якраз те що я і очікую від крему для рук.