Vikulyk

Бюджетна гідрофільна олія, чи замінила мені значно дорожчі?

Бюджетна гідрофільна олія, чи замінила мені значно дорожчі?

Гідрофільна олія-той засіб, без якого я не уявляю свій догляд, засоби з спф обов‘язково нею змиваю і не тільки, тоді шкіра у значно кращому стані, вона не така тьмяна і менше турбують висипи.

Ця олійка польського виробництва зможе замінити вам дорожчі корейські, щоправда є незначні мінуси, про які я розповім нижче.

Бюджетна гідрофільна олія, чи замінила мені значно дорожчі?

У засобу помповий дозатор, що доволі зручно, але він протікає, дома все гаразд, але взявши у поїздку виникає проблема, я нащастя завернула його в пакет і там він пролився( Тому хочу ще докупити собі олійку heimish в мініатюрці і брати з собою її.

Крім цього питань до дозатора немає, він видає достатню кількість засобу і не заїдає.

Колір олійки приємний, дійсно, як у арганового масла, правда воно у складі 3-тє, після мінерального і соєвого, доречі до першого знаю дехто ставиться з недовірою, в мене ж ніяких проблем не викликає.

Також в склад входять: гіалуронова кислота, вітамін е і ароматизатори, інгрідієнтів тут небагато.

Ось повний список:

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycine Soja (Soybean) Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.

Консистенція середньої густини, на шкірі відчується доволі жирним: масло-масляне, при додаванні води емульгує нормально.

Аромат дуже гарний, не хімічний, пахне солодкими цитрусами.

Змиває макіяж добре: тіні і тон ідеально, а от якісь водостійкі продукти не зразу, треба трішки повозитись, впринципі, як і з більшістю гідрофільних олій. При змивання макіяжу з очей зовсім не пече, часто від подібних олійок таке буває, але від цієї дуже комфортні відчуття. Комфорт зберігається і на всьому обличчі, немає відчуття стягнення чи сухості, шкіра заспокоєна і приємна на дотик, при цьому чистенька і сяюча, як новенька іномарка.

Я змиваю олійку ще пінкою, думаю так роблять всі.

Висновок!!!

Ця олійка за свою вартість просто супер, єдине, що засмутив дозатор і не так вона круто забирає макіяж, як та ж medik8, хоч і загалом непогано, в мене були дорожчі подібні продукти, що гірше працювали, тому я задоволена.