Lyuba

Зимово-весняні викидушки - волосся і обличчя

Зимово-весняні викидушки - волосся і обличчя

Почну з засобів для волосся - тут було негусто. Причина - 5 шампунів, які зараз стоять на полиці + один чоловіка, який я теж люблю і іноді користуюсь.

Тому, програма максимум була переключитись на один засіб і його добивати.

Отже, шампунь Apivita Shine And Revitalizing Shampoo With Orange & Honey - скучний продукт без спецефектів. Просто промиває, просто гарно пахне апельсином. Більше не придбаю.

Вже супер відомий L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Conditioner - користуюсь десь рік і завжди хочу мати тююик цього засобу - дуже класний розплутує і доглядає за волоссям (але, краде за це об'єм) 🥲

Маска для фарбованого волосся Phytorelax Laboratories Keratin Color Protection Hair Mask - наче і непогана. Пряме розгладжене волосся, дуже гарно пахне (запах тримається кілька годин). Продукт непоганий, але тепер цікаво спробувати щось нове - можливо, кератинова просто не моя серія.

Сироватка-філер для волосся L´Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Serum - у вологому кліматі це моя знахідка, волосся стає вдвічі більше 😍 за рахунок води, яку притягує гіалуронка з атомосфери. Купувала вже кілька разів, але хочу добити кілька флаконів інших незмивашок.

Зимово-весняні викидушки - волосся і обличчя

Далі просто гора засобів для обличчя. Сказати чесно, вдалих тут лише половина.

З хорошого засобу і почну - супер класні патчі Гідрогелеві патчі глибокого зволоження з пептидами Medi Peel Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye.

Насичують і розгладжують шкіру, великі і зручні, не стікають.

Два питання - 1) а чому гідрогелеві, якщо вони не розчиняються у воді? 2) у моїй коробці чомусь була непарна кількість патчів, і у кінці лишився лише один 🙈 Енівей, планую пробувати інші патчі цієї марки - вони за цю ціну дуже хороші.

Ще око поклала на патчі rejuran, але готова потратитись на них ближче до осені, влітку шкіра і так непогана.

Два фізичні санскріни Pyunkang Yul ATO Mild Sun Cream SPF 50+ PA++++ та A'pieu Pure Block Daily Sun Cream EX SPF50+, PA++++. Детальніше писала про них тут

https://club.makeup.com.ua/post/34338/.

Очищаюче арганове масло для обличчя з гіалуроновою кислотою Bіelenda Skin Clinic Professional - популярний відомий продукт. Очищення прекрасне, але він підсушує мою шкіру. Також, досить великий розхід - у мене цей флакон вилітає за 3-4 тижні щоденного (іноді двічі на день) використання 😳 Зараз тестую інші засоби, все ще у пошуку ідеалу

NIVEA Visage Double Effect Eye Make-Up Remover Засіб для зняття макіяжу з очей - люблю двофазки, але ця не зайшла. Вона не знімає косметику ніжно, шкіру необхідно трохи терти щоб вона нарешті запрацювала. Буквально домучувала упаковку, більше не придбаю. Очі це моє чутливе місце (там почались вікові зміни) тому економити на цій зоні сенсу немає.

Наступний засіб - ензимний пілінг з агавою, папаєю на троядною пустелі! Lirene. Ця ензимна пудра робила нічого) А тривала банка десь рік 🤪

Думаю, для таких пудр ціна має значення - мала колись dermatologica і вона класно полірувала шкіру. Планую ще спробувати нашу марку Myldi - бачила на неї багато класних відгуків від дівчат.

Антивікова нічна сироватка (у капсулах) Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Vitamin C - час від часу купую зі капсули (а ще раніше їх дуже часто роздавали у подарунок з покупкою). Вони швидше силіконові аніж керамідні - але як же вони вирятовують шкіру у перші тижні зими! Можна забути про сухість і чутливість шкіри - капсулка на ніч зробить її мякою і пружною. Цю упаковку добила і поки більш купувати не планую. Оскільки вони досить силіконові - інший догляд на них не лягає. Тому комбінувати і вписувати у схему догляду їх було непросто.

Гіалуронова сироватка dermedic - розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/37413/.

Класна, люблю, і ще куплю.

Мій епік фейл цією зими - Сироватка для обличчя з вітаміном С, 20% Makeup Revolution Skincare Serum 20% Vitamin C. Продукт супер потужний, але! Моя пігментована шкіра стає від вітаміну с такою фоточутливою, що не рятує жоден санскрін (навіть взимку!).

Чому я про це забула?

Чому я її купила?

Чому найвищу концентрацію?

Так багато питань, і жодних відповідей. Сироватка потужна, але м'яка. При цьому, окислюється швидко - тому якщо відкрили -мажте щодня. Я домазувала на шию декольте - вона гарно підсушила висипання. До кінця баночки потемніла, звісно що окислилась. Але за таку ціну засіб класний. Просто не для мене)

Наступна супер класна банка яка не підводить - Сироватка для розширених пор Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc. Щомісяця я маю кілька висипань - і вона їх просто стирає за 2-3 ночі. Є ще потужніша формула - 15% - треба якось спробувати.

Наступний крем - єдиний крем з вітаміном С який витримує моя шкіра. Це зміцнюючий Natura Bisse C+Vitamin C Firming Cream. Стандартна банка - 75 мл - це мені майже на рік. Вдалось дістати мініатюрку 20 мл, і її я мазала цілу зиму.

Ідеальний формат - він не встигає окислитись і мяко відлущує шкіру. Результат не наступає за 1 ніч, але після курсу шкіра світліша, пружніша і яскравіша.

Зволожуючий спей Natura Bisse Diamond Cocoon Ultimate Shield - дуже класний. Мінуси - він у аерозолі (чому? для чого аерозольні продукти у 2024 році???) і він був ліміткою. Спрей має захищати від синього випромінювання (телефон, компютер) і зволожувати. Я маю ще один флакон про запас, а потім пробуватиму альтернативи. Але планка після нього висока)))

Наостанок, свічка з pepco - у мене був аромат ялини. Ці свічки просто заполонила інсту, і я таку отримала у подарунок. На мій смак, аромат заважкий - і захімічний. Але, горіла довго (здається навіть довше 40 обіцяних годин), і під кінець стала досить ніжною. Вигоріла майже до дна, тому викидати можна спокійно.

Що ж, з полегшенням позбудусь банок і завершу пост 😆

Чи користувались чимось зі списку?