alena.rosee

Новинка Moschino Toy 2 Pearl та Еволюція ведмедиків Москіно

Новинка Moschino Toy 2 Pearl та Еволюція ведмедиків Москіно

Всім привіт! 🖤

Сьогодні пишу про новинку - Moschino Toy 2 Pearl, яку потестила, пару раз змінила враження про аромат і тепер можу розповісти, чи варта ця ароматна новинка уваги і чи стане (на мою думку) цей ведмедик популярним, як його інші сородичі 🧸

Давайте трошки про Еволюцію Ведмедиків Москіно.

Перший ведмедик Toy з'явився на світ, вже в далекому, в 2014 році, як кутюрний аромат для масового продажу.

Флакон був на той час дійсно екстравагантний, бо це була реально мяка іграшка у виді ведмедика. Але аромат всередині був зовсім не дитячий і не іграшковий, вже тоді Москіно намішали досить некласичну та нетипову для того часу, композицію з лаванди (яка потім стане популярною не тільки в чоловічих ароматах), ялівцю з кардамоном та сандаловим мохом в базі. Це було дійсно хоть дивне та досить серйозне, зараз такі композиції вже не викликають такого ажиотажа.

Але потрібні були продажі і аромат який охопить ширшу аудиторію... тоді і з'явився аромат Toy 2 у вигляді вже скляного ведмедика.

Аромат шампуня, чистоти, складно щоб когось цей аромат нервував, так мовити універсал. навіть якщо таке і не подобається. Цього мішку захотіли всі, від малу до велика і це був успіх.

Та слава Тома Форда з його нереальною шкірою Ombre Leather , яку перевипустили у 2018 не давала спокою нікому, почали з'являтися шкіряні аромати у люкса, вони унісексові носибельні та універсальні. 

Так з'явився Toy Boy у 2019 році.

Якраз я застала прем'єру на батьківщині  Москіно , в Італії, і це були шкіряні медведики всюди та хлопці модельної зовнішності в шкіряних куртках на постерах , на презентації, навкруги)))

Потім , у ароматі Bubble gum , Москіно підхватили тренд на помадні троянди і хоч перші секунди аромата і є та сама гумка "Турбо" з 90-х, то далі не такий вже і дитячий аромат, але реклама зробила своє і навіть у моїх знайомих чи колег, всі діти підлітки (дівчата) терміново захотіли собі цей аромат))))

Думалось, що буде наступне, а ось і з'явився Перл, який об'єднує знову ж сучасні тренди в 2023 році.

Розносив пару таких семплів, вже склалась думка про цей аромат.

Взагалі, такий тип семплів, то якесь неподобство, там 0.3 мл і це 3-4 пшика, ну дякую що не листивка як в каталогах))))

Верхні ноти: Сорбет, Лимон і Орегано;

ноти серця: Пісок, Фрезія і Жасмин;

ноти бази: Кипарис, Мускус і Ветивер.

Аромат стартує типово по-італійськи - мега соковиті вичавині лимони та орегано. Орегано має специфічний аромат, а люблю цю спецію в піцці, а ось в ароматі дивно.

Та далі вже починаюсь тренди - а саме тренд на мінеральність в ароматах.

Це не обовязково в ароматі зазначено "Пахне мінералами" і тоді питання , а що це?

Просто коли ми відчуваємо цей аромат стає зрозуміло, це запах чогось абстрактного що наша уява малює у виді тих самих мінералів а це може бути ґрунт , бетон, волога земля чи пісок. 

Згадайте бренд Комм де Ґарсон, там є аромати і з нотою бетону, і з нотою нафти, і з грунтом, а відомий всім Вандервоґель 27 87, який на грані фола маневрує з нотою піску.

В Москіно це пісок. Морський, насичений водорослями, ароматний пісок.

Квіткових нот я тут майже не чую, хоча я фанат ноти фрезії, але тут вона десь спить, може в теплий сезон буде відчутна та більш виражена.

База проста та цікава. Я люблю ветивер, тут він досить лаконічний, не жирний, нe вязкий, просто сухе бадилля , яке дає композиції не скотитись в те лимонно-пісочне божевілля. Кипариса також не чую, але в Італії кипариси висаджують тільки на дорогах до цвинтаря та на самому цвинтарі, тому асоціації були б мрачними, якщо б ця нота тут була виражена.

Загальне враження та характеристики:

⭐️Стійкість : досить виражена годин 6 точно, потім залишається травяно- цитрусовий натяк

⭐️Шлейф середній

⭐️Схожість з Лайт Блю ДГ, як пишуть - ну хіба що в лимонах. У лайт блю є своя специфічна нота, тут її не чую.

⭐️Стать: аромат точно унісекс. Хоч той бой і був типа чоловічий, але у жінок він реально був і є популярним. Цей аромат точно унісексовий.

⭐️Чи стане популярним? Думаю так, не тому що аромат шедевр, а тому що вже ім'я працює на популярність, тим паче флакон просто шикарний і багато хто захоче мати його в колекції)))

⭐️Чому згадала ТойБой у заголовку? Бо тут дійсно є ДНК від аромата ToyBoy, явно не відчувається , але натяки такі , що паралелі самі проводяться 🤭

"Коли Toy Boy нарешті зняв свою шкіряну куртку і … взяв лимонний фреш та приліг на пляжі , помилуватись морськими хвилями" 🌊

⭐️Чи візьму великий формат? Не знаю, 100 мл точно ні, якщо зроблять міні чи формат 30 , можливо, але на теплу пору року.

Дякую за увагу! 🖤