Beautiful land💞

Сухий шампунь Syoss Pure Fresh Dry Shampoo

Сухий шампунь Syoss Pure Fresh Dry Shampoo

Обожнюю сухі шампуні, бо я стала лінивою. Можливо це все перехід осені на зиму, а зима сама по собі сонлива, тому шампунь це засіб номер 1 в раціону лінивця.
Але цей шампунь мене підбадьорив своєю роботою, а саме, чекала коли він він запрацює на волоссі.

/Залишає білі сліди на волоссі, хоча маю не сильний темний відтінок, але все таки вичікувати приходиться.

/Амомат приємний, не дошкуляє, не приторний, в кінці дня ледве його відчувала.

/Алергічних, побічних реакцій не спостерігалось.

/На початку здалось що він не працює, але потім зрозуміла, принцип його полягає в тому, що чим більше пшикаєш на волосся тим точніше шампунь буде працювати, тобто не відразу пшикув і пішов. Треба час і багато намастити на волосся щоб воно стало трохи чистіше.

/Флакон на 200мл вистачило десь на місяць.

/Гарна укладка волосся, давало об'єм, якщо на вологі волосся намастити, а потім фенчиком пройтись, то ефект об'єму добрий, але для фіксації на тривалий час думаю потрібен лак.

Для мене ця фірма була в приорітеті, бо їхні звичайні шампуні мені підходили і була задоволена якістю. Але сухий не підійшов тим, що багато його треба було видавити щоб отримати ефект хоть якийсь. Хоча сподобалось те, який робить об'єм. І так як беру його для очищення волосся, а не для об'єму тому для мене він справляється на половину. І не думаю що ще раз його захочу купити. Тому на такій сумній ноті закінчую. Але вітаю з наступаючим, і бажаю усього найкращого кицюням та чудовому мейк апі🎇