ТОЙ САМИЙ СКУЛЬПТОР SHEGLAM Sun Sculpt Liquid Contour
Що це за трендовий продукт? Та чи вартий твоєї уваги, ділюсь, girls!
Сьогодні оцінюємо мою новорічну новинку, це рідкий контур SHEGLAM.
- ПАКУВАННЯ . Я ще той естет , тому тут немає жодних зауважень, це дуже красивий продукт від оформлення і поєднання кольорів, якості футляру і звичайно самого дизайну. 10/10
- ЯКИЙ В ДІЇ. Контуринг досить добре пігментований, має приємний карамельний аромат, легко розтушовується та гарно лягає , без плям. Має високу стійкість так кремову текстуру. Спонж зручний. Робоча поверхня спонжа складається з м'яких густих ворсинок, які чудово вбирають продукт. Завдяки такій структурі нанесення стає легким, рівномірним і економним. Проте я ще поки не навчилася гарно з ним працювати, так як не часто фарбуюся, спробую на НР. 9/10
- ПАЛІТРА ВІДТІНКІВ. Кольорів достатньо для того, аби обрати свій ідеальний, я обрала максимально холодний відтінок SOFT TUN. (холодний світло-коричневий відтінок). Думаю він підійде більшості дівчат. 10/10
- ВАРТІСТЬ . Ціна на цей продукт може суттєво коливатися від 290грн по акції до 500 грн,але за 5 гр продукту ціна досить приємна, тому тут 9/10.
- СКЛАД. Тут для мене найцікавіше питання, країна виробник Китай, а що в середині ? Давайте заглянемо. Це веганський продукт, який не містить у складі алкоголю, тальку та парабенів. Тому тут також мене влаштовує. 9/10.
Рекомендую спробувати, бо це не лише дуже красивий продукт, а й не менш привабливийта дієвий в середині. Він дійсно не просто так зацікавив тисячі girls , можу сказати точно.💗
Взагалі бренд SHEGLAM настільки зараз в тренді, що я точно хочу спробувати ще ініші їх продукти, а саме бальзам для губ, румʼяна та хайлайтер!
Коментарі (0)