Missmili

Mermade Hydrovance & Icland Moss Extract

Mermade Hydrovance & Icland Moss Extract

Мені був потрібен легкий зволожуючий ,без всяких спецефектів тонік,в дні коли не користуюсь кислотами і ретинолом

Обрала тонік-міст від бренду Mermade,що так активно рекламують дівчатка котрим бренд відсилає продукцію на огляд.

І мене зацікавило чи дійсно продукція для обличчя така класна,особливо якщо її тестувати не для реклами,а для себе.

Mermade Hydrovance & Icland Moss Extract

По опису тонік підійде будь-якому типу шкіри,в собі поєднує такі складові як екстракт ромашки та ісландського моху-для заспокоєння подразненої шкіри,сік алоє і сечовину-для зволоження і помʼякшення шкіри,а також д-пантенол

Склад цілком безпечний

Оформлення миле і лаконічне,сама пляшечка і кришечка зроблені з добротного не хлипкого пластику,пшикалка працює справно,хоча як на мене бризкає дуже сильно,тобто коли розприскуєш засіб по обличчю,то це не легка зволожуюча димка,а гарний такий пирсь,тому при користування відвожу руку подалі і вже нанесений спрей похлопуючими рухами розподіляю по обличчю.

Аромат засобу я не можу назвати супер приємним,або ж навпаки супер неприємним,бо аромати це суто субʼєктивна думка,мені пахне мокрою трохи прілою солодкуватою травою,добре що аромат вивітрюється швидко.

Консистенція і колір-прозора,водяниста рідина.

По ефекту:

На шкірі тонік відчувається приємно,він достатньо освіжаючий,дає легке зволоження і не конфліктує з іншими доглядовими засобами.На моїй проблемній шкірі він спрацював добре і ніяких негативних реакцій не викликав.

Тонік досить непоганий на свої кошти,те що я хотіла ,те й отримала,хоча від аромату і методу нанесення я у захваті не залишилась.

P.S.Дівчатка і хлопці всіх вітаю з наступаючим Новим роком,нехай у вашому житті ніколи більше не буде тривог, нехай ваші близькі і рідні завжди будуть поруч,і кожен день був спокійний і радісний!🎄