Оксана Князєва

Макіяж на Новий рік #Birthdaydragonmakeupparty

Макіяж на Новий рік #Birthdaydragonmakeupparty

Спонцор мого сьогоднішнього макіяжу помада L'Oreal Paris Color Riche Matte у відтінку 346 🔥

Але для початку, хочу привітати з Днем Народження ,нашу красуню ,Карину Швець ,яка нас усіх сьогодні зібрала в цьому цікавому челенджі .

Хочу побажати тобі безмежного щястя,натхнення ,любові ,радості та міцного здоров’я ❤️

Також всям дівчатам бажаю щасливого Нового року, нехай він принесе тільки хороші новини для всіх нас. Насолоджуйтесь кожною миттю вашого життя, будьте з коханими, оточуйте себе та своїх близьких теплом та турботою, зігрівайте їх своєю любов'ю.

Бажання тільки одне 🙏🏼Нехай 2024 буде вирішальним і принесе нам мир в Україні та в наші сердця❤️

І хочу подякувати :собі,за те що вивезла цей рік 🥲 творчості, яка завжди рятувала, і тим, хто був поряд увесь цей рік ! Дякую❤️

Макіяж на Новий рік #Birthdaydragonmakeupparty

Нещодавно цей макіяж попався мені в інсті,виглядає досить просто і не банально , тож я захотіла його повторити ,а ще червоний на новий рік це к дєньгам 🤣

Тож як бачите я вирішила розгулятись по повній,може спрацює 🤣

Для тону я використала Kevyn Aucoin Stripped Nude Skin Tint відтінок LIGHT ST 03 він дуже легкий і при нанесенні тінт буквально зливається зі шкірою ,по відчуттям наче взагалі немає тонального засобу.

Класно маскує недосконалості шкіри і зволожує шкіру обличчя.

Рум’яни в мене це помада від Kiko Smart Fusion Lipstick відтінок 415 для мене вона дуже жирна як для губ,пачкається і взагалі не стійка ,відтінок мені теж не дуже підійшов бо колір на упаковці не зовсім такий як колір в середині,я більше хотіла червоний ,а виявилось що він якийсь малиновий, тож використовую як рум’яни і тіні.

Хайлайтер теж від Kiko,але такої палетки рум’ян з хайлайтером вже в продажу немає ,вони змінили дизайн і тепер все продається окремо і в форматі стіку.

Мені дуже подобається його текстура ,вона не суха, а кремова і дає дуже сяючий ефект ,завжди наношу на скули і на верхню повіку.

Стрілки і бантик малювала помадою від Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick

Відтінок 50 - Wicked , пензликом від Vizavi Professional для розпису, він тоненький тому зручно малювати маленькі деталі.

Помада дуже стійка ,її важко змити з губ,а з очей в два рази складніше ,тому не повторюйте вдома 🤣

В мене стрілки повністю змились лише на другий день 😅

Для губ я використала матову помаду від

L'Oreal Paris Color Riche Matte у відтінку 346,вона має дуже приємну текстуру,не сушить губи і комфортна на губах.

Фініш матовий, але не прям глухий.

Колір більше холодного червоного кольору,без малинового підтону ,на загальному фото з усіма свотчами можна порівнчим цей відтінок з іншими помадами.

Олівчик від Malva Cosmetics Eyebrow Pencil у відтінку 007,він у мене вже зовсім маленький ,бо користуюсь ним кожен день ,дуже м’який ,гарно розтушовується і робить ефект пудрових брів.

Для дівчат зі світлим русявим волоссям рекомендую 🔥