Євгенія 👩

#birthdaydragonmakeupparty

#birthdaydragonmakeupparty

Всім привіт✌️

Мій останній допис в цьому році присвячений чарівній зірочці нашого клубу - Карині Швець, яка сьогодні святкує свій День Народження та запросила нас на свою dragon party🐉.

Крихітко, щиро вітаю тебе та ще раз бажаю здійснення всіх мрій! Миру та всього самого найкращого. Ти дивовижна, талановита, яскрава та дуже творча красуня 💚

Обіймаю тебе міцно!

#birthdaydragonmakeupparty

Карина запропонувала зробити образ в якому я зустрічатиму Новий Рік, але з дуже важливою приміткою - "образ повинен уособлювати тебе саму"💚.

Тому, ви бачите мене в звичайному худі та зі спокійним, не дуже яскравим макіяжем. Але, я притрималася зеленого кольору, який полюбляє дракончик, він в мене є, як у макіяжі, так і у одязі).

Для створення свого святкового образу я викоростила такі продукти:

  • На обличчі - тональна основа-сиворотка LAMEL Smart Skin (401 - Porcelain). Через недосипи в мене зараз такі синці, що без консилеру нікуди, тому на обличчі ще - консилер Maybelline Affinitone.
  • Пудра від Lumene Sheer Finish Loose Vegan Powder -найкраща в моєму житті).
  • Рум'яна Lamel у відтінку 402 - Rouge.
  • Додала трохи сяйва з пудрою-хайлайтером More Than Glow від Catrice (20 - Supreme Rose Beam).
  • На повіках комбінація 2-х палеток - набір косметики Ruby Rose та палетка тіней від LN Pro. Палетка від LN Pro дуже мені не подобається, відтінки сильно кришаться, слабо пігментовані, таке собі, поки враження негативні. А от Ruby Rose - це супер)). Від LN Pro - приглушено-зелений відтінок – основний. Золотий та мідь - акценти. Ruby Rose - білий, сяючий відтінок у куточку ока).
  • Стрілочка - це підводка від Eveline. Вії – туш Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW.
  • Брови - олівчик від Eveline (Soft Brown) та гель для укладки від Lamel.
  • Губи - помада Maybelline Vinyl у гарному та святковому відтінку 50 "Wicked". Контур - сатиновий олівець O’BAYS (05 відтінок).

Ось такий святковий макіяж у мене вийшов, без будь-яких спецефектів, але мені з ним дуже комфортно). А якщо бути чесною, то 2024 рік я зустрічаю у піжамі, з гулькою на голові і без крапельки макіяжу - такий сьогодні настрій, але мені і в такому образі не менш комфортно🤭

Кариночка, ще раз вітаю з Днем Народження, дякую тобі за запрошення на це чудове свято, я вже передчуваю неймовірну красу у своїй стрічці💚

Дівчатка, дякую за увагу, з прийдешніми святами, до зустрічі у Новому Році🐉