🪽Kate Rina🪽

birthdaydragonmakeupparty , мій Новорічний мейк !

Почну з того що вдячна за цей челендж і хочу привітати одну прекрасну дівчинку з Днем Народження! Каріночка , бажаю тобі щастя , здоров'я, приємних ємоцій і здійснення всіх твоїх бажань ! Ти як сонечко ☀️ , твої коментарі завжди зігрівають моє серце❤️

Хотіла вас познайомити з моїм песиком Хантером ( не типова кличка для чіхуа🤣) . Це його девʼятий Новий рік! Мав три дружини , троє діток ! Героїчний пес , бо пережив страшні обтріли в Миколаєві 🥲 Він мій вірний друг і мій хвостик , бо навіть в душ не дає мені самій піти )

Моє святкування Нового року 🎄 буде вдома зі своєю сімʼєю , цим фото хотіла передати свою атмосферу і настрій ! Звісно після приготування застілля я вдягну сукню ! Але це максимально домашнє свято ❤️

Мейк я вибрала ось такий , к вечору я витру губки )

Хочу написати про нову туш ! Вона просто чудова ! Мені подобається навіть більше ніж Maybelline New York Lash/Cils Sensational!

У неї зручна щіточка , не склеює , добре прочісує вії, не відпечатується і не сипеться ! За цю ціну якість топ ❤️хочу спробувати у коричневому кольорі! Широ раджу !