Компактна щітка для волосся
Tangle Teezer
Ця щітка просто скарб для мого волосся! Отримала щітку Tangle Teezer Compact Styler Smooth and Shine в подарункову боксі від L'Oréal Paris Excellence
https://club.makeup.com.ua/looks/26281/ . Це не перший мій Teezer , раніше була трохи більша і округлої форми, з зубчиками однієї довжини, теж дуже мені подобалась.
Тож чим покарила мене саме ця щітка?!
1. Зовнішній вигляд.
Компактний гребінець оригінальної фігурної форми. Дизайн з ефектом хрому.
Колір біло-рожевий (завдяки хрому - як хамелеон)
Має кришку, яка добре фіксується та захищає зубчики від деформації та забруднення. Дуже компактна - 9*6.5*5 см. Має різнорівневі зубчики.
Тож я вже закохалась одразу як тільки її побачила 💖
2. Призначення.
Застосовується для масажу шкіри голови, розчісування та укладання волосся. Але виробник попереджає, що краще не використовувати її з феном або під час гарячої укладки (бо це пластик). Я сушу волосся холодним повітрям, тож мені ок.
3. У використанні.
В мене волосся середньої довжини, жирний тип, доволі густе, пошкоджені кінчики, часто плутається, як після миття так і з ранку, дуже важко без спеціальних засобів розчисатися. Цією щіткою я можу з легкістю розчисатися без всяких засобів.
Тож ця щітка дуже швидко вирішила мою проблему.
4. Переваги для мене:
- Вона дуже лагідно ковзає то волоссю (як по сухому, так і по вологому)
- Мяко і безболісно розчісує сплутане волосся, не висмикує пасма
- Створює завдяки своїм різнорівненим зубчикам масажний ефект, що дуже приємно
- Гарно прочісує волосся від коренів до кінчиків
- Дуже зручно розподіляє по волоссю маски чи бальзами (рівномірно наносить засіб по всій довжені) , це прям для мене великий плюс
- Зручно брати всюди з собою
- І що саме приємне для мене, я помітила що на цій щіткі, залишається набагато менше волосин після застосування, ніж на моїй звичайній.
- Легко доглядати за щіткою, дуже гарно вимивається водою (завдяки кришки, вона не так брудниться як звичайна щітка)
5. Висновок.
Це 10 із 10!!! Всім раджу придбати таку помічницю, волосся вам скаже "Дякую" багато разів.
З цим аксесуаром розчісування волосяя стало улюбленим щоденним ритуалом.
Всім дякую за увагу!❤️
Коментарі (0)