Елена

Mauboussin Pour Lui Cristal Oud Shower Gel

Вітаю 👋

Маю можливість протестувати цей чудовий парфумовий гель для душу, який отримала у подарунок. Що можу сказати? Від бренду Mauboussin я маю однойменний парфум, який мені дуже подобається. Тому враження від бренду в мене приємні.

То що до гелю? Зі своєю функцією він справляється ) Консистенцію має більш рідку. Піну дає помірну. Шкіру мені не пересушив, та все одно, якесь зволоження після прийому душа зайвим точно не буде.

Тепер щодо аромату. Я б віднесла його до унісексу ближче до чоловічої сторони. Воно й не дивно, бо парфумована вода з таким ароматом - чоловіча. Та для мене цей аромат якийсь заспокійливий. Подобається користуватися нім ввечері, бо наче заземляє. Він не солодкий. Я відчуваю деревину та смоли. Після душа аромат залишається на шкірі наче легка вуаль. Як раз саме те перед сном.

Якістю повністю задоволена, зі своєю функцією справляється. Аромат на поцінувачів, та мені подобається )

Ще раз велика дяка Мейкапу за подарунок 🩷

P.S. Не знайшла цей гель на сайті, тому прикріплю парфумовану воду, щоб був зрозумілий напрямок аромату.

Усіх вітаю з Новим 2024 роком! Хай він принесе нам омріяну перемогу 🙏 Дівчатка, вітаю! Побільше приємних відкриттів, посмішок, радості та любові 🩷