Yuriivna 🌸

Зволожуюча сироватка для нігтів від Essence

Зволожуюча сироватка для нігтів від Essence
Зволожуюча сироватка для нігтів від Essence

Певний час тестувала цю сироватку та прийшла до певного висновку щодо неї,тому пишу враження яке сформувалося,але спочатку напишу,чому її купила та деталі опису даного засобу.

У мене є вже олійка від цієї фірми та лак,нещодавно писала про них,але першою моєю покупкою від Essence була ця сироватка,яку я тестувала довше за минулі два засоби.

Допис про олійку для кутикули https://club.makeup.com.ua/post/24528/

Допис про прозоро-рожевий лак

https://club.makeup.com.ua/post/25034/

Essence,взагалі як на мене особисто,фірма яка за бюджетні кошти має гарні засоби,але якщо би мені довелось розставити їх за трійкою призових місць,то сироватка була би не першою,далі напишу чому.

Чому купила?

Взагалі я хотіла спочатку придбати саме олійку,але мій погляд зупинився на цьому засобі,сам дизайн мені сподобався,потім прочитала призначення і в цьому випадку зіграла зацікавленість.

Зволожуюча сироватка для нігтів від Essence

Сироватка йде у скляній пляшці,вона мініатюрна,засіб має дозатор-піпетку,в яку не дуже легко набрати сироватку,але все ж таки працює при зусіллях.


Текстура,аромат та колір сироватки
Сироватка має насичений блакитний колір,консистенція не рідка,дещо гелева.Аромат загалом приємний,не віддає різкою парфумерною віддушкою.

Цей засіб я не поставила би на перше місце у рейтингу засобів,які у мене вже є від цієї фірми,але це і не зовсім "сумний"засіб,пропоную Вам подивитись на фото,що він і справді зможе та який саме ефект має ця сироватка.

На першому фото,зона навколо нігтя дещо пересушена і це доволі часте у моєму випадку явище.

На другому фото-я щойно нанесла сироватку на нігті.

На третьому фото ситуація вже дещо краще,але до вау ефекту далеко,наприклад після того,як я підпилюю нігті та шліфую їх бафом,сироватка дещо згладжує це,чесно таке відчуття як просто намазала алое з зеленої туби,якось таке відчуття виникло.

Уточнюю такі факти,які були помічені після нанесення сироватки.

- немає липкості на пальцях,сиворотка взагалі дуже легко розподіляється,за рахунок гелево-водної текстури

-аромат сироватки,який і так ненасичений швидко вивітрюється та не відчувається

-розхід засобу у мене по моїм підрахунками виходить не досить економний

Чи придбаю ще?Скоріше всього ні,не тому що засіб зовсім безнадійний,але на мою думку його треба довести ще до ефективної результативності,це наче гелева блакитна водичка,яка має ефект,але доволі мінімальний,стан нігтів особливо не змінився ні в яку сторону,дещо згладилась нігтьова пластина,тому у мене така думка -гірше нігтям точно не буде,але результативність та візуальний ефект помірний.