Malisa

Контактні лінзи Bausch & Lomb PureVision 2 - моє найбільше розчарування

Контактні лінзи Bausch & Lomb PureVision 2 - моє найбільше розчарування
Контактні лінзи Bausch & Lomb PureVision 2 - моє найбільше розчарування

Якщо ви не знаєте що таке окуляри або контактні лінзи - я вам щиросердно заздрю. Бо, на жаль, більше половину свого життя я носила окуляри, потім лінзи. В минулому році зір почав різко падати, на обстеженні в клініці запитали якими лінзами користуюсь і, як виявилось, мені багато років в оптиці (де також ж лікарі, перевіряють зір) пропонували застарілий варіант лінз з жахливою киснепроникністю.

Саме тому в клініці порадили перейти на більш сучасні варіанти і серед них були Bausch & Lomb PureVision 2.

Ціна не висока, дуже хороші характеристики і, якщо пошукати відгуки - купа схвальних, що це найкомфортніші, самі круті, самі класні. То що може підти не так?

Я одразу замовила велику упаковку, бо зазвичай навіть в оптиках поштучно не продають, або є певний дефіцит з окремими діоптріями (як раз мій варіант).

Що відмітила одразу - ці лінзи жорсткі. Якщо при надяганні це не особливо відчувається, то при знятті першого разу здавалося, що вони наче зі скла. Через декілька днів вже призвичаїлась, але якщо переходите з інших - готуйтесь до такого дискомфорту.

Ці лінзи місячної заміни, і вже буквально через місяць помітила, що очам дуже не комфортно. На розчин не грішила, тому що користуюсь Alcon Pure Moist, який ідеально підходить всім лінзам і моїм очам.

Було таке відчуття, наче в очах пісок, хочеться зняти лінзи, і як тільки це робиш, то очам знову стає комфортно. На декілька днів переходила на денні лінзі - все ідеально. Повертаюсь до цих - знову цей пісок.

Закинула коробку з останніми лінзами подалі, спробувала інші варіанти, потім вирішила повернутись до цих - через декілька днів знову пісок в очах, сухість, почервоніння.

Схоже на алергічну реакцію, або що просто саме цей матеріал лінз мені не підходить.

Шкода, адже в них досить пристойна киснепроникність (в тих які довго носила, показники були майже в 5 разів нижчі). І офтальмолог радила також ці.

Перейшла на інший бренд - жодних проблем і дискомфорту.

А вам саме ці лінзи підходять чи користуєтесь іншим брендом?