Juli Butik

Гель для душу "Свіжість і захист" Triuga Ayurveda Professional Skin Care

Гель для душу "Свіжість і захист" Triuga Ayurveda Professional Skin Care
Гель для душу "Свіжість і захист" Triuga Ayurveda Professional Skin Care
Гель для душу "Свіжість і захист" Triuga Ayurveda Professional Skin Care

Дуже люблю гелі для душу зі свіжим ароматом, тому я вирішила спробувати засіб від Triuga Ayurveda Professional Skin Care "Свіжість і захист", тим паче про нього було написано багато позитивних відгуків.

Гель для душу "Свіжість і захист" Triuga Ayurveda Professional Skin Care

Дизайн тари простий, локанічний. Дуже зручно що є дозатор, так набагато зручніше користуватись. (Працює справно).

Має приємний аромат, свіжий та ніжний. Пахне лимоном та квітами. На шкірі аромат не тримається.

Прозорий, густий, має гелеву текстуру. Добре піниться, достатньо невеликої кількості і маємо пишну пінку.

Після користування гелем, шкіра не суха, немає відчуття сухості чи стягнутості. Подразнень чи якоїсь негативної реакції не викликав.

В загалі зі своєю задачею очищення справляється.

Aqua - розчинник (Цілком безпечно)

Sodium Coco Sulfate - отримують з кокосової та пальмової олії. Кокосовий сульфат натрію схвалений COSMOS і створить насичену очищаючу піну в продуктах для догляду за волоссям і шкірою, залишаючи шкіру чистою та м’якою. Є одним із найм’якших косметичних сульфатів. (Допустимо)

Cocamidopropyl Betaine - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Може використовуватись у косметиці «натурального» напрямку. (Допустимо)

MEA Coconut Oil - кокосова олія багата жирними кислотами, які відомі своїми антиоксидантними і омолоджуючими властивостями. (Безпечно)

Coco-Glucoside - є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить для чутливої ​​шкіри. У цьому продукті немає відомих алергенів, харчових або ароматичних речовин. (Цілком безпечно)

Glyceryl Oleate - З’єднання гліцерину та олеїнової кислоти, яке працює в основному як коемульгатор і стабілізатор для створення стабільних водно-масляних сумішей. Занесених до списку Європейського хімічного агентства (ECHA) як такі, що легко біологічно розкладаються, з низьким потенціалом біоакумуляції або водної токсичності. (Цілком безпечно)

Hydrolyzed Collagen - продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації, має ефект ліфтингу. Використовують як плівкоутворювальну речовину для утримання води в шкірі. (Безпечно)

Extract Lime - екстракт лайма, містить вітамін С. Стимулює мікроциркуляцію в шкірі, регулює роботу сальних залоз, має протизапальну дію. (Безпечно)

Extract Guarani - висушені і подрібнені в порошок насіння плодів деревоподібної ліани Paulinia cupana (також P.Sorbilis) , яка поширена у Бразилії та в районі річки Амазонка. Аналог звичного нам кофеїну, але більш концентрований. Їм зумовлений тонізуючий, стимулюючий і в деяких випадках заспокійливий ефект. (Безпечно)

Extracts of neems leave - екстракт листя німу має противірусну дію. Листя німу протягом століть використовувалися в індійській традиційній аюрведичній терапії. (Безпечно)

Vitamin Complex B5, A, E, C - Кожен із вітамінів дуже важливий і цінний для шкіри. Кожен із них працює у своїй галузі, але об'єднавши їх у комплекс можна досягти збільшення проникаючої здатності вітамінів та посилити взаємну позитивну дію на шкіру. Працюючи в синергії, вони ще більш ефективні! (Безпечно)

Citric acid - лимонна кислота, отримують із природних рослинних джерел (лимон, брусниця та інших.) чи ферментацією з цукру. Використовується як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. (Цілком безпечно)

Sodium chloride - натрію хлорид, використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. (Цілком безпечно)

Parfume - парфумування. (Середня безпека)

Glycol - двоатомні спирти. Мають високу гідрофільність і застосовуються як зволожуючі компоненти в косметиці. Пропіленгліколь нетоксичний і нешкідливий для застосування в косметиці, у великих дозах може викликати подразнення шкіри. (Допустимо)

Benzyl Alcohol - бензиловий спирт, у вільному стані та у вигляді складних ефірів міститься в деяких ефірних оліях, наприклад, жасмину, гіацинту та ін. Використовується в парфумерії - як розчинник, фіксатор та запашна речовина. (Допустимо)

Propylene Glycol - У малих дозах нетоксичний, широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води. (Допустимо)

Methylchloroisothiazolinone - суміш консервантів, нетоксичні антибактеріальні компоненти, які мають широкий спектр протимікробної дії щодо грам-негативних і грампозитивних бактерій грибків дріжджів. Може викликати алергічні реакції, у великих дозах може бути нейротоксичним. (Середня безпека)

Methylisothiazolinone - консервант широкого спектра дії проти бактерій менш активний проти грибів. Відповідно до Регламенту ЄС 1223\2009 та ТР ТС 009/2011 як консервант дозволено до використання у максимально допустимій концентрації 2,5%. Дозволений у США. Використовується у всіх видах піномиючої продукції, емульсіях, лосьйонах, вологих серветках. Може викликати алергічні реакції Лабораторні дослідження клітин головного мозку ссавців також показують, що метилізотіазолінон може бути нейротоксичним. (Середня безпека)