Anna_feerie

Міцелярна вода для чутливої шкіри Nivea

Міцелярна вода для чутливої шкіри Nivea

Міцелярну воду я зазчивай використовую для демакіяжу очей та губ, а також іноді очищую шкіру від легкого тону (та в більшості випадків для обличчя рука тягнеться за гідрофільною олією/бальзамом).

Ця міцелярка привабила мене складом, вона призначена саме для чутливої та сухої шкіри, містить пантенол, гліцерин та олію мигдалю, завдяку чому делікатно виконує свої функції, не подразнюючи очі та не викликаючи побічних ефектів.

Міцелярна вода для чутливої шкіри Nivea

Оскільки я люблю використовувати стійкі помади, то тест вирішила провести саме на них - для цього зробила свотчі моїх червоних відтінків та приклала ватний диск, просочений міцелярною водою Nivea.

Тримала недовго, потім одним рухом провела вздовж руки - як бачимо, засіб доволі добре впорався, тільки від найбільш матових продуктів залишився тінт. Але тут все доволі просто - треба потримати ватний диск хвилинку, і все легко змиється.

Для мене найголовніше - що немає подразнення чи почервоніння, а також, що я можу без дискофморту робити демакіяж очей, бо більшість продуктів викликають в мене печіння.

Тому можу сміливо рекомендувати NIVEA MicellAIR Cleansing Water, якщо ви шукаєте делікатний міцелярний засіб в бюджетному сегменті). Ще й обє'м такий, що вистачає дуже надовго!