Vikulyk

Тон за 100 грн? Варто чи ні його спробувати?

Тон за 100 грн? Варто чи ні його спробувати?

Тональний крем від Lirene відноситься до категорії бюджетного сегменту ііііі дуже бюджетного! Зараз тон за 100 грн рідко де можна знайти.

Мої враження неоднозначні, але загалом за таку ціну непогано, хочу далі розібрати, що до чого.

Тон за 100 грн? Варто чи ні його спробувати?

Відтінок 002 можу віднести скоріше до світлого, вле він має дещо жовтий підтон, майте це наувазі.

Проте, він не окислюється і наче трохи підлаштовується під тон шкіри, але наврядче хоч якось підійде шкірі з рожевим підтоном.

Зліва-фото "до" і далі "після"

Він доволі рідкий по консистеції, але при нанесенні має відносно плотне покриття і добре маскує, читаю багато відгуків, що тон легенький, але я так не думаю, може просто звикла до легеньких бб.

Проте на шкірі не відчувається його присутність і фініш залишається дещо живим, завдяки такому кремовому легенькому сяйву.

При нанесенні він полосить, особливо, коли під низом є багатошаровий догляд і схоплюється не відразу, але якщо гарно рознести, то картина виглядає доволі приємною, обличчя здоровим і доглянутим.

гортайте фото) там помітний результат.)

Видно, що червоніння гарно замаскував і згладив дуже добре пори.

Тут є спф 15 на фізичних фільтрах, що теж дуже тішить, не даром крем назвали мінеральним, головним світло-відбивачем служить діоксид титану.

Процес змивання. Його треба реально дуже добре змивати, гідрофільна олія є обов'язковим союзником цього крему. Коли я використовувала міцелярку і пінку, то мені цього було мало, я бачила залишки тонального в районі носа, довелось повторювати процес очищення. Тому крем вимагає серйозного демакіяжу, інакше думаю, може посипати.

Стійкість. Чудова, гідно веде себе навіть в т-зоні, яка у мене трохи жирніє.

Висновок. Найбільше в цьому засобі мені не подобається демакіяж, також нанесення вимагає акуратності і хорошого освітлення, але в результаті мені подобається гарне маскування і як він виглядає на шкірі, присутність сонцезахисту і милий рожевий тюбик 😃

Тому за свої кошти він доволі непоганий і не уступає більш дорожчим представникам, головне-правильно ним користуватись.