Strange Love

Дуже бюджетний тональний на кожен день

Дуже бюджетний тональний на кожен день
Дуже бюджетний тональний на кожен день

Тональний крем Lirene It’s A Match SPF15 - це чудовий вибір для тих, хто шукає бюджетний зволожуючий тональний крем з SPF. Крем має рідку текстуру, яка легко наноситься і розподіляється. Він дарує шкірі сяючий фініш, який виглядає натурально.


Тональний крем має SPF15, що забезпечує базовий захист від сонячних променів. На зиму його б мало цілком вистачати, проте влітку все ж раджу давати підложку з більш сильного сонцехахисту.


Тональний крем Lirene It’s A Match SPF15 непогано лягає на мою шкіру, не викликає подразнень і не забиває пори. Наразі моя шкіра наново звикає до ретиноїдів, тому де-не-де можна побачили незначні лущення та прищики. При цьому тональний ліг добре, враховуючи проблемність шкіри: за рахунок сяйва обличчя почало виглядати здоровіше, почервоніння замасковано. Як завжди додаю макро, аби ви самі могли оцінити покриття з близької відстані.


Відтінок Natural 002 є трішки затемним на зиму, проте він доволі приємний, без яскраво виражених помаранчевих тонів.


Основне моє зауваження - проблемний дизайн упаковки: крем дуже рідкий і постійно підтікає, забруднюючи все навколо.


Загалом, я залишилася задоволена тональним кремом Lirene It’s A Match SPF15. Це хороший варіант для шкіри, яка не має серйозних проблем. Тональний має легку текстуру, дарує сяючий фініш і забезпечує базовий захист від сонячних променів. Враховуючи доступну ціну, сміливо можу рекомендувати як гідного представника бюджетних основ.

Дуже бюджетний тональний на кожен день
Дуже бюджетний тональний на кожен день