Demchenko Alina

Сліпий Затест: Landor Moon Away For Her

Сліпий Затест: Landor Moon Away For Her
Сліпий Затест: Landor Moon Away For Her
Сліпий Затест: Landor Moon Away For Her
Сліпий Затест: Landor Moon Away For Her

Moon Away For Her - вже не новинка для нашої спільноти. Про нього писала Оксана К. , Кузя Ю-а , Винник Катерина та ще багато відгуків про цей і інші аромати.

Чому знайомство я починаю саме з нього ? Ну по перше, це один з ароматів, які по статистиці сайта видає як популярні. По друге, піраміда. В мене є деяка слабкість до східних ароматів, хоча в мене ще не такий витончений смак, як у багатьох з вас.

Нагадую правила сліпого затесту: Я розпаковую аромат саме перед написанням тексту, що б краще розповісти про емоції. До цього, аромат я не тестувала, а з тим що я насправді забрала його до нового року - вже повністю забула піраміду .

Як тільки я розпакувала крафт пакет , я почула досить знайомий аромат. Легкий, пряний. І нота, яку складно переплутати з чимось іншим: табак. Солодкий і такий характерний аромат, до якого всі досить по різному відносяться. Хтось любить, а хтось ненавидить. Я ж - досить нейтрально.

Отдразу після відкритя флакону, я почула яскраві вишневі ноти, які мали тягучий аромат, що перемішався з тобаком. З палички, він здається більш солодким, наче вишню огортує вуаль з чорного шоколаду і цукру. А ось зі склянки - більш кислий, наче лікьор, але все ще гіпнотуючи солодкий та тягучий.

При переносі на руку, до вишнево-табачної композиції, додається трошки спецій. Схоже на кардамон та бадьян і десь за задньому плані, щось схоже на зірру та гвоздику. Але ці ноти не яскраві, це щось схоже на аромат глінтвейну, що застряв у повітрі на зимовій ярмарці. Ні, правда, це дійсно схоже на суміш для глінтвейну. Солодку, запашну. Не здивуюсь, якщо я побачу всі компоненти, включаючи корицю, яка зазвичай і дає цю солодку нотку.

Вишня - доволі яскрава. Тобак, який міг би стати деякою"проблемою" , натомість подарував аромату легкість і деяку димку. База ж на шкірі відчувається солодко, пропадає гіркота, яка натомість стає теплою, солодкою і смачною, наче якісь цукерки. Десь на рівні підсвідомост, я розумію що там є тонка чи сандал, а також какао. Хоча ось какао може бути у середині , але ця шоколадна база, прям застрягла в мене на кончику язика.

І я сижу плачу. Здавалось би, чому ? Мабуть тому що, знаючи що це робили Харків'яни, які ходили на ті ж самі ярмарки і пили той самий глінтвейн на вишневій наливці, що мав солодку гіркоту мигдаля ... З таким же успіхом, бренд міг назвати аромат " Площа Незалежності на Різдво" .

Теплий, густий аромат, який хоча і повинен бути східним та пряним, для мого сприйнятя - легкий. Але не в плані нот, в плані сприйняття. Це тепло, це затишок. В міру пряний, в міру солодкий і гіркий, аромат створює атмосферу вечірнього, засніженого Харкова, коли все навкруги прикрашено Новорічними прикрасами і ти бачиш легкі посмішки на вустах у людей. Цей сміх, ця музика і цей аромат ...

То ж про ноти:

  • Старт: Кардамон і Кориця ( Ну дивіться : дві ноти зі складу спецій для глінтвейну - на місці. ) Кардамон я відчуваю трошки активніше. Мабуть я звикла до того, що кориця інколи занадто домінує в ароматах , але тут - ні.
  • Середні ноти: Тютюн, Ваніль, Гвоздика, Вишня, Пачулі та Мигдаль. Тютюн - так. Він присутній ще зі старту і це взагалі перше що я відчула. Вишня - авжеж. Мигдаль - ну він в парі з вишнею прекрасно грає, але ніколи не розумієш чи є він чи нема. Гвоздика - так, але не занадто активна (дякую за це). Ваніль - складно сказати, бо чую солодке щось, але сказал б що вона полізла в базу і буде там сидіти до кінця. Пачулі - ні. На диво, я не відчуваю і натяків на пачулі, бо я звикла до його трав'янисто-бальзамічного звучання. Авжеж, десь бачила, що комусь він схожий на ветівір, який я відчуваю як солодку та суху солому, з присмаком деревини.
  • Базові ноти : Боби тонка, Ладан, Какао, Сандал, Чорнослив. Пані та панове , ви бачите перед собою Базу яка по аромату нагадує чукерки "Чорнослив в Шоколаді" . Дякуючи опису базі, я зрозуміла на що схожий аромат. Це явно цукерки)) А ось ладана я не чую взагалі. Можливо він і дає тягучість і димність, але по факту багато чого може дати це відчуття.

Як коротко описати цей аромат : Це дитина Lost Cherry(з натяком на Cherry Smoke) та Tobacco Vanille. В міру пряний, солодкий та димний аромат. Він не душить, а аромат не перебиває композицію, лиш допомнюючи її. Грають ноти один з одним прекрасно і я розумію чому він популярний. Він дійсно звучить як ніша і не можу сказати що він є клоном чи дюпом на якогось Форда. Як на мене, він ідеальний як на осінь, так і для зими. Хоча я думаю все ж таки краще в зимку, бо подібно глінтвейну - він зігріває і заспокоює. Такий формат, я мабуть придбаю собі в форматі 9мл, бо щось в ньому є, домашнє та затишне.

Рекомендую любителям пряних та димних ароматів, а також Харків'янам які сумують за ярмаркой і містом.

Сліпий Затест: Landor Moon Away For Her
Сліпий Затест: Landor Moon Away For Her
Сліпий Затест: Landor Moon Away For Her