Дарина

Коли 1 січня похмілля від аромату парфумів, а не алкоголю

Коли 1 січня похмілля від аромату парфумів, а не алкоголю

Просто ремарка: я рідко вживаю алкоголь і в новорічну ніч зробила буквально 2 ковтка вина, тому від такого мене точно не боліла б голова 😇

Зате 31 грудня, під час прогулянки зі своїм песиком о 9 вечора, я летіла до поштомату за відливантом омріяних парфумів Tiziana Terenzi Mirach ( https://makeup.com.ua/ua/product/497103/ ). Я його 29 числа "нанюхала" в Брокарді і просто закохалась. Не дуже добре вмію описувати запахи, але цей пахне: спокусливо, шлейфово, пряно, дорого, як від впевненої в собі реалізованої дівчини. Цей запах зовсім не схожий на Kirke. Аби краще розуміти піраміду аромату, прикріплюю фото.

Стійкість була кілька годин (це коли я на зап'ястя 1 пшик зробила в магазині😅).

Ну і як тут було не влюбитись? Я вже було хотіла одразу цей аромат показати чоловікові як варіант подарунку мені на річницю стосунків. Захотілось цілий красивенний флакон. Але, оскільки до річниці ще цілий місяць, мені не терпілось взяти собі відливант.

На майбутнє: я завжди тепер буду попередньо купувати відливант, щоб імпульсивно не купити парфуми, які потім мені не підійдуть. Бо інфаркт гаманця буде гарантований 😅

29го вночі я звісно ж замовляю парфум, 31го ввечері забираю і, тільки-но переодягнувшись з вулиці, щедро (як завжди) наношу його на шию з двох сторін і на кожне зап'ястя. Пані та панове.... далі продовжте закінчення)))))

Маю сказати, що я просто в захваті була від аромату, від себе з цим божественним ароматом, 100 разів підійшла щоб чоловік мене понюхав, і просто була щаслива, що знайшла таку перлину, та ще і не заїжджену. Але зранку я прокинулась із диким головним болем і все ще відчувала цей аромат. Біль тривав цілий день, і аромат також тримався. Звісно, можливо причина болю була в чомусь іншому і я таки ризикну ще разок нанести його на себе (але не так щедро). Та вже є біль в душі, що знов аромат, який я вподобала, мені фізично не підходить😔 На жаль, таке вже траплялось не раз.

Коли ризикну ще раз його на себе нанести - поділюсь враденнями повторно.

❓А ви пробували цей аромат? Буває у вас так, що від аромату парфуму болить голова?

Коли 1 січня похмілля від аромату парфумів, а не алкоголю
Коли 1 січня похмілля від аромату парфумів, а не алкоголю