Blondie_rs

Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick у відтінку Mauve Merveilleux

Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick у відтінку Mauve Merveilleux

Привіт, мої дорогенькі! От і вриваюсь до вас із першим дописом у 2024 році. Сьогодні хочу показати помаду, якою я насолоджуюсь естетично. Вона в мене лежала певне рік, а то й більше. Я все думала, що з нею робити? Нехай ще полежить, я подумаю. Кілька раз була "загроза" на її перепродаж, бо дехто зі знайомих шукав щось на подарунок дружині. Але, все одно так склалось, що вона чемно лежала в коробці "Шафа очікування" та вчора цей день настав! Я такі кольори зараз не ношу, а мама просто обожнює. Мені личать, але їх треба періодично вигулювати. Я зараз перейшла знов на нюд, на щось таке ніжне, зволожуюче та комфортне (замовила ще два тінти на Colourpop, і ще всілякого для губ, не знаю для чого😂). Деколи навіть нема натхнення давати контурний олівчик, бо летиш на роботу і думаєш трішки не про це. Тому... Давайте я далі покажу вам цю красуню та ми разом насолодимось цими кадрами! 😍

До дизайну взагалі тут можуть бути якісь зауваження? Сяюча коробка в темно-дзеркальному відтінку, багато тисненнь та оформлень фарбою. Сама помада має елегантний прямокутний футляр, кришка якого застібається на магніт. Нічого не люфтить, все просто ідеально зроблено! По вазі трішки важить, тож одразу розумієш, що тримаєш в руках помаду вищого класу💕

Відтінок Mauve Merveilleux справді важкий для захоплення камерою. Під яким кутом не глянь, під яким освітленням не зроби фото - він завжди буде різним. Це така собі обманка або помада-хамелеон. Зловити точний відтінок практично неможливо, та й, впринципі, непотрібно. Адже такий колір навіть на губах буде кардинально різним залежно від природнього пігменту. Я б сказала, що вона більш рожево-сливова. Щось між пильною трояндою та сливою на сонці. Відтінок грає від темного насиченого відтінку до грайливого та некрикливого рожевого. Але на мені, порцеляновій, він все одно буде темний 😁

Помада надзвичайно приємно наноситься та рівномірно лягає. З пігментацією у неї повний порядок. Не підкреслює шелушіння, гарно зволожує та дарує комфорт. Приємна на губах та зовсім не дратує. В міру жирненька та не розтікається.

Помада мені дуже сподобалась. Звичайно, час від часу братиму її у мами до якогось образу, хоч я звикла робити акцент на очах. Тим не менше, моїй мамі найбільше поки подобаються помади від Кіко, хоч в її арсеналі можна знайти і Huda Beauty, i Lancomê, та навіть Esteè Lauder. Тож, надзвичайно цікаво, яке місце в косметичці у неї займе Laura Mercier. До цього я дарувала мамі ще тіні в стіку від даного бренду. Вони круті по стійкості, тож заслуговують уваги!

Бажаю вам зволожених соковитих губ та до зустрічі в наступних дописах 💋

03 січня, 2024
Blondie_rs
03 січня, 2024