Подарунок під ялинку

Подарунок під ялинку

Отримала від чоловіка таКий неймовірний подаруночок під ялинку.

Спробувала декілька раз, але кремчик неймовірний.

Вироблено в Іспанії, іде як професійний салонний догляд.

В наборі зволожуючий крем з вітаміном С та крем Tense lift для ліфтингу шиі та декольте.

Креми універсальні для будь якого типу шкіри.

Крем - гель з вітаміном С запобігає фотостарінню, пом'якшує шкіру, вирівнює тон обличчя. Інтенсивно зволожує. Містить ВІТАМІННИЙ КОМПЛЕКС (A+C+E) пептидна система вивільнення вітамінів та пептидів, забезпечує мікроелементами клітини. Надає здорового блиску. 7 МІКРОЕЛЕМЕНТІВ ТА МІНЕРАЛІВ комплекс, що містить білок, мінерали та основні мікроелементи: кальцій, магній, марганець, цинк, мідь, залізо, калій. Має регенеруючу, антиоксидантну, зміцнюючу та зволожуючу дію.. Олія камеліі заспокоює, зволожує шкіру та зменшує глибину зморшок. Про результат поки рано говорити, але крем приємнл пахне, не жирний, не липкий і обличчя з ним виглядає більш свіжим та відпочившим.

Крем для шиї, грудей та декольте Tense Lift має підтягуючи та розгладжувальну дію. Підтягує контури підборіддя.. 3D TENSOR ремоделюючий активний ліфтинговий інгредієнт, який реструктурує матрикс шкіри.

MATRIX-T має потрійну зміцнюючу дію. Покращує дермоепідермальну сполуку, зменшує фрагментацію мережі структурних волокон шкіри та стимулює синтез волокон колагену та еластину, зменшуючи існуючу в’ялість та зморшки, одночасно адаптуючи шкіру до м’язів шиї, декольте та грудей.
HYDRA + розумний зволожувач тривалої дії. містить гіалуронова кислоту.

Цей комплекс однозначно вартий уваги, не алергічний.

Наносити двічі на день.

Цікава упаковка поєднання глибокого фіолету з золотом.

Кремова структура.

Подарунок під ялинку
Подарунок під ялинку
Подарунок під ялинку
Подарунок під ялинку
Подарунок під ялинку