krutoguuz

Враження про засоби BYOMA

Враження про засоби BYOMA

На початку грудня до мене приходив Миколай і приніс подарунки https://club.makeup.com.ua/looks/24508/. За цей місяць я мала чимало часу, щоб все затестувати та поділится відгуками.

Склад засобу:

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sorbeth-30 Tetraoleate, Cetyl Ethylhexanoate, Synthetic Wax, Orbignya Oleifera Seed Oil, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Ceramide NP, Hippophae Rhamnoides Oil, Sphingolipids, Tocopheryl Acetate, Palmitic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Stearic Acid, Myristic Acid.

Склад непоганий, але не найкращий, бо має Synthetic Wax, який сожу бути потенційно комедогенним. Кераміди, різні олійки з невисоким ступенем комедогенності.

Текстура та запах: дуже ніжна та м'яка тане під теплом рук, аромат має трав'яний судичи по складу розмариновий.

Враження: в цілому засіб мені сподобався, чудово видаляє макіяж та емульгується, не залишає жирної плівки на шкірі. Але є АЛЕ це те, що він не економний, на 2 фото результат після 2 використань. Я намагалася наносити його як найменше, але постійно хотілося додати, бо під час нанесення на суху шкіру його було мало, він не сковзив так, як інші засоби, які я використовувала. Тому, як на мене це суттєвий його мінус. І тільки через це я б його не повторила, бо можна докласти трішки грошей і придбати наприклад від Needly, він набагато економніший у використанні.

Склад засобу:

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Squalane, Sodium Stearoyl Glutamate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dipropylene Glycol, Ceramide NP, Caprylic/Capric Triglyceride, Cholesterol, Phytosphingosine, Stearic Acid, Oleic Acid, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-4 Oleate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrogenated Lecithin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Rapeseed Alcohol, Sorbitan Isostearate, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid.

Склад мені дуже подобається, водна основа, гілцерин, кераміди, сквалан, молочна кислота та купа інших зволожувачів.

Текстура та запах: текстура гелева, яка чудово поглинається, зволожує чудово, а головне для жирної шкіри його легесенька текстура, яка не обтяжує. Вираженого запаху немає.

Враження: хоча це була спонтанна покупка, бо спочатку мав бути тільки гідрофільний бальзам, але я цією сироваткою більше задоволена ніж попереднім засобом. Легке зволоження та робота з сухістю, саме те що мене іноді турбувало на топічному лікуванні, цей засіб поборов. Чергую його з Needly лосьйоном. І що важливо, що завдяки його текстурі він буде чудовим і в теплу і холодну пору року. Єдине, що треба звикнути до його піпетки, але то дрібниці.

Ось такий огляд вийшов)

Користувалися засобами цього бренду? Якщо ні, то що б хотіли спробувати?