Досвід з Pyunkang Yul Essence Toner
Спойлер: ще один продукт Pyunkang Yul, який не підійшов.
Я дуже давно хотіла спробувати цей тонер, адже, здавалось, не хвалив його лише лінивий. У різних соціальних мережах я бачила багато відгуків про прекрасну дію цього тонера, та спойлер: у мене з ним не вийшло. Пробувала по-різному і комбінувати, і наносити його – не моє.
Ця пластикова пляшечка це щось на красивому, вона синього кольору і дуже мінімалістична, виглядає стильно і може стати прикрасою полички. А ще виробник випускає різні об'єми засобу, щоб мати змогу ознайомитись з ним, мені дуже подобається такий підхід.
Кришка фліп-топ, закривається надійно.
Тонер прозорого кольору, текстура однорідна, а сама конситеція ніби масляниста, але вона у жодному разі не жирна і не залишає ніяких слідів, вона просто більш густа. Аромат тут легкий, він майже не відчувається.
Через конситецію, засіб краще наносити спочатку на руку, а вже потім на обличчя, бо на ватний диск потрібно вилити багато тонеру, щоб потім нанести його на обличчя.
Тонер не рідкий і тому "о свіжитись" ним не вийде. Тому я рада, що він потрапив до мене у холодну пору, коли мені не потрібно було цього свіжого ефекту і доволі комфортно було наносити його руками.
Поглинається він шкірою швидко, не залишаючи плівки, та одразу після нанесення шкіра гладенька, м'яка, відчувається пом'якшення і зволоження. По ньому крем чи санскрін не скочується.
А що ж не так?
Спочатку все було дуже добре, було зволоження, тон шкіри був рівний, вигляд свіжий. А потім на обличчі почали з'являтись сухі ділянки. Я трішки змінила догляд, та тонер з нього не прибрала, адже після стількох схвальних відгуків у мене і думки не могло бути, що це тонер таке викликає. Та локальні сухі ділянки набували червоного кольору, було лущення і далі, менше їх не ставало. Тоді я прибрала тонер і все стало добре.
Та це ще не все 😄. Оскільки тоді було досить холодно надворі, а в приміщенні включені обігрівачі, я подумала, що це було від сухого повітря чи ще чогось. І я знову додала тонер у рутину, і та сама історія – сухі ділянки, але цього разу вони з'явились ще швидше. Хоча тонером я користувалась у ранковій та вечірній рутині.
Тоді я вже зрозуміла хто тут винен. Та після цього ще 1 раз його застосовувала, і навіть після цього 1 разу з'явилась суха ділянка на шкірі.
Тому на цьому наше знайомство закінчене з цим засобом.
Звісно, мені шкода, що так сталось, адже спочатку це був хороший базовий тонер, без Вау ефектів, та все ж.
Тому, якщо Ви хочете пробувати цей засіб, то рекомендую починати з найменшого розміру, щоб зрозуміти чи підійде.
Склад:
Тут все мінімалістично, тонер починається власне з компоненту, який має корисні властивості для шкіри і є основною зірочкою складу, а вже далі йдуть компоненти, які впливають на структуру емульсії, склад безпечний.
Astragalus membranaceus root extract – має протизапальні та антибактеріальні властивості, а також було показано, що він може бути ефективним для освітлення шкіри.
1,2-hexanediol butylene glycol – пом’якшувальний і зволожуючий компонент, зберігає вологу.
Butylene glycol – додає зволоження та кондиціонує волосся та шкіру, є різновидом спирту, як і усі гліколі.
Bis-peg 18 methyl ether dimethyl silane – синтетичний воскоподібний інгредієнт, що належить до хімічного класу силоксанів і силіконів. Hydroxyethylcellulose – ефір целюлози, стабілізатор емульсій.
Carbomer – використовується як емульгатор, який допомагає стабілізувати та згущувати розчини з різною розчинністю інгредієнтів.
Arginine – аргінін підтримує синтез колагену, підвищуючи еластичність і пружність шкіри.
Коментарі (0)