Pilirina 💛💙

Домашній захист від Mermade

Домашній захист від  Mermade

Виробник запевняє, що спрей Mermade Hydrolyzed Keratin + Polyquaternium створює захисний шар на поверхні волосся, допомагає зменшити вплив високих температур на його структуру та розподіляє тепло рівномірно по усій довжині, запобігаючи перегріванню. Протеїни шовку захищають волосся від пошкоджень, надають блиск, утримують вологу та попереджають посічення кінчиків. Гідролізований кератин відновлює структуру волосків від коренів до кінчиків, робить волосся більш здоровим та сильним.

От останній пункт мені подобається найбільше. Люблю засоби для волосся з гідролізованим кератином. Це молекули натурального кератину, які хімічним шляхом розділені на більш дрібні водорозчинні складові. Завдяки цьому, вони здатні створювати легку плівку на поверхні кожної волосинки і візуально відновлювати а-ля здорову структутру волосся.

Імпонують обіцянки виробника:

Содобався дозатор: не заїдає, потужний, міцний, зроблений на совість. Розпорошує засіб ніжною повітряною хмаркою, яка лягаю одразу на все волосся і витрата економна. Дуже не люблю засоби для волосся, які плюються і точково розпорошуються. Тут все добре!

Враження від використання

Подобається те, що Mermade Heat Protecring не тільки захищає волосся від фену і перегріву, але трохи розгладжує його. Вони не пушаться і не стирчать у різні боки, укладка акуратна, рівна і тримається довше.

Волосся не втрачає об'єм біля коріння на другий день, не важчає і не брудниться швидше, як, наприклад, від іншого мого професійного термозахисту, на який я пізніше напишу відгук.

Аромат звичайний, косметичний, зовсім не затримується на волоссі.

Загалом, я задоволена цим термозахистом на всі 100%.

З проблемами мого пористого волосся він справляється.

Ще раз дякую тобі, моя Zhukovka!