Pilirina 💛💙

Неочікувано, але мене чимось зачепив Wanderlust від Mermade

Неочікувано, але мене чимось зачепив Wanderlust від Mermade
Неочікувано, але мене чимось зачепив Wanderlust від Mermade
Неочікувано, але мене чимось зачепив Wanderlust від Mermade

Mermade заявляє, що парфумована вода Wanderlust складається з квітково-деревних нот.

Але для мене це 100% квітково-фруктова композиція. Деревних не чую зовсім. Хіба що віддалено починаю вигадувати у своій голові розламану гілочку смородини. Ні, внюхалась. Певне, це я все-таки сама придумала - сама вірю в це, бо в мене багата фантазія. Немає там дерева. Принаймні, я його не відчуваю!

Піраміда Wanderlust:

Початкова нота: жасмин, османтус, троянда

Середня: жасмин, тубероза

Кінцева нота: амбра, кедр

По складовим піраміди вже можна здогадатися на який аромат Wanderlust мав би бути схожий. Звісно ж направленням на By Kilian Good Girl Gone Bad. Ну щось віддалено тут звісно є, але, як на мене, він більш схожий на Dr. Gritti Adele, але такий, простенький, прилизаний, без словесних літературних обрамлень у вигляді "травневоі троянди" чи "індійського османтуса".

У Wanderlust все дуже просто. Але ж це бюджетна варіація, це потрібно чітко розуміти, щоб потім не було розчарування. Хоча, камон, яке розчарування може бути за 49 грн за 5 міліків? Вважаю, що за цю ціну потрібно спробувати у Mermade всі аромати. Серед них ви однозначно оберете свій.

Що я відчуваю?

Аромат монотонний, тож те, що йде зі старту, лишається на моій шкірі кілька годин без змін.

На старті вибух османтусу та троянди. Османтус асоціюється з ароматом солодких абрикос, тому, певне, я тут чую фрукти. Через пару секунд у цей тандем додаються нотки сливовоі туберози, але не соковитоі, як у нашевих ароматах - простенькоі такоі, зеленоі, домашньоі і дрібка жасмину.

Кедру, на жаль, не чую зовсім.

Амбра? Можливо. Бо я тут чую фруктові та навіть трав'яні нотки. Але це не той специфічний солодкуватий земляний запах з легкими відтінками мускусу, пудри та моря, як у того ж Tom Ford. Мабуть, тут амбра надає композиції неймовірний об'єм - ніби наповнює повітрям аромат, він стає ніжний, як хмаринка.

Стійкість на мінімалках - моя суха, холодна шкіра тримає його до години, але він настільки ніжний і приємний, що я на це закриваю очі, семпл же все одно завжди під рукою. Шлейфу, звісно, немає, аромат близький до тіла. Хоча, якщо облитися ним...

Однозначно дуже рада, що Zhukovka 🌸 мене познайомила з продукцією Mermade. Особливо, з іх ароматами. Чи буду я ними користуватися? Звісно! Всі ці міньки точно будуть розпихані по сумочкам і кишеням. На кожен день це те, що потрібно!

Тож, дякую за цей сет, люба!