Швець Карина🤍

Суперпопулярне мило для брів від LN Pro

Суперпопулярне мило для брів від LN Pro

Мені дуже активно і багато радили цей продукт, так я постійно знаходжусь в пошуках фіксатора для своїх брів.

Трошки про них: дуже довгі, товсті і ДУЖЕ жорсткі волоски, які постійно топорщаться в різні сторони. Вищипуються рідко, так як я їх відрощую.

Тепер про саме мило. Воно прозоре, доволі таки рідкої консистенції (не вода, але і не щільний гель).

Обʼєм продукту - 4,5 мл, які закінчилися в мене буквально за два місяці НЕ ЩОДЕННОГО користування. Для мене це шалена витрата, але воно й добре, бо хотілося скоріше його добити :)

Має доволі дивної форми щітку: вона занадто довга і з короткими щетинками, якими мені було не зручно вкладати брови. Не дивлячись на це, я її чомусь залишила собі і тепер вкладаю нею брови іншим засобом 🤡

Суперпопулярне мило для брів від LN Pro

Тут боляче … бо я дуже розраховувала на цей розхвалений продукт. Але дива не сталося.

Брови з ним виглядають наче «мокрі», але мені було ок, нічого не бачу в цьому поганого. Волоски фіксував середньо, один до одного їх не вкладеш (а мої взагалі ніяких засіб один до одного не вкладає, тому претензій в цьому плані не маю). В цілому протягом дня брови трималися, але трішки «розклеювалися» ну і загалом я намагалася їх не чіпляти, бо тоді вся фіксація розвалюється. Але це все одно краще, ніж гель для брів від Lamel (тут писала про нього -> https://club.makeup.com.ua/post/15405/ )

Додаю фото гелю на бровах (дуже добре видно, що волоски все одно топорщаться в різні сторони, але знову ж таки - це норма для моїх брів і видно лише зблизька).

В цілому брови з даним засобом виглядали акуратно, до щітки я приноровилася. Але ступінь фіксації мене не задовольнила - потребую більш щільних і жорстких засобів. Нічого нового для брів наразі пробувати не хочеться, можливо згодом куплю собі якийсь віск, але наразі саме жовтий гель для волосся got2be - найкраще з усього, що я пробувала, хоча вкладати ним брови не дуже зручно, зате ефективно.

Якщо у вас короткі і тоненькі волоски на бровах - сміливо беріть мило від LN Pro, в цьому разі воно буде гарним варіантом фіксації. Якщо ж природа нагородила вас густими бровами - ця історія мимо.

Дякую за увагу. В коментарях розкажіть, чи користувались цим засобом і який був ефект від нього?

Бо я знаю, що наче колись він дійсно був крутий, але потім формулу змінили і все пропало (як це сталося з олівцями Lamel, наприклад🙊).