Ксенія Волкова

УЛЮБЛЕНІ КОНДИЦІОНЕРИ ДЛЯ СУХОГО ВОЛОССЯ

УЛЮБЛЕНІ КОНДИЦІОНЕРИ ДЛЯ СУХОГО ВОЛОССЯ

Дівчата, привіт!

Сьогодня маю натхнення поділитися з вами своїми засобами для догляду за волоссям.

Але почну з того, що сама маю хвилясте, пористе волосся, славянського типу.

Через свою структуру схильне до ламкості, тому дієві засоби в моєму арсеналі вкрай необхідні, якщо я хочу мати здорове, та довге волосся.

Я не та людина, що має тисячі баночок та масок, до вибору відношуся відповідально (навіть у цій сфері :)) та прискіпливо. Читаю дуже багато відгуків дівчат, зі схожим на мій тип волоссям. Тому, на щастя, майже кожен засіб підходив мені на 100%, а якийсь взагалі буде мастхевом на довгі роки.

Зараз я хочу поділитися своїми враженнями, та досвідом у використанні деяких продуктів.

Хочу почати з першого, який у мене був (вже коли почала нормально обирати, а не по етикетці, та обіцянками виробника):

Мій красунчик, який на Makeup розлітається як гарачі пиріжки... *барабанна дроб*

Angel Professional Paris Marine Depth Spa Conditioner!

УЛЮБЛЕНІ КОНДИЦІОНЕРИ ДЛЯ СУХОГО ВОЛОССЯ
УЛЮБЛЕНІ КОНДИЦІОНЕРИ ДЛЯ СУХОГО ВОЛОССЯ

Завдяки поживному екстракту морських водоростей, кондиціонер для волосся ANGEL PROFESSIONAL Marine Depth SPA Conditioner легко проникає вглиб структури волосся, заповнюючи недолік у найважливіших поживних речовинах. Кондиціонер від Анжел Професіонал зволожує та покращує стан сухого та завитого волосся. Вже після кількох застосувань засобу відбувається повне відновлення структури випаленого волосся.

Склад: Aqua (water), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Grape Seed Oil, Cetyl Trimethyl Ammonium Chloride, Cyclomethicone, Amodimethicone, Seaweed Essence, Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Marine Collagen, D-panthenol, Fragrance, Phenoxyethanol, Citric Acid, Cl 19140 (FB&C Yellow No. 5), Cl 73360 (FD&C Red No. 30).

Розберемо склад активні компоненти. Серед них:

· Активний комплекс похідних глибоководних морських рослин

· Д-пантенолом

· Масло виноградних кісточок

Вони утворюють природний захисний шар, щоб зберегти волосся зволоженим і гладким. А олія живить волосся.

Як я використовую кондиціонер

Мій догляд багатошаровий. Так як я рідко мою голову, то щоразу у мене супроводжується бутербродом на волоссі:

1. шампунь

2. маска

3. кондиціонер

4. спрей

5. кремова несмивашка (термозахист)

6. олійка

До речі, запах просто божественний, квітково-фруктовий з нотками троянди, кремова консистенція, не густа.

І хочу відмітити зручний дозатор-помпу.

Що конкретно робить кондиціонер з моїм волоссям:

· Зволожує

· Закриває кутикулу волосся

· Запечатує в кутикулі нанесену маску

· Кутикула волосся закрита, волосся легко розчісується

Раджу цей кондиціонер усім! Спробуйте особливо власницям пористого та сухого волосся він необхідний!

Tresemme Botanique Nourish & Replenish Conditioner

Після інтенсивного зволожуючого і поживного догляду такого продукту волосся буде захищене від агресивного впливу зовнішніх факторів, тому воно стане більш слухняним і м'яким.

Особливості Botanique Nourish & Replenish Conditioner:
- має чудовий аромат свіжого кокосу;
- усуває надмірну пухнастість;
- без синтетичних барвників та силіконів;
- Легка шовковиста консистенція;
- збагачений олією кокосу та екстрактом алое віра;
- полегшує розчісування та укладання.

Все гарно звучить, так? І всі знають про цей нашумівший бюджетний кондиціонер з солодким ароматом кокосу?

Але, ми маємо дещо знати..

Так, після ребрендингу склад змінився, дієві компоненти подвинули назад, і склад більше працює як раніше, а ще більше - може нашкодити: викликати ламкіть, та сухість!

  • Склад до ребрендингу: Water, cetearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, cocos nucifera (coconut) oil, aloe barbadensis leaf juice, cocos nucifera (coconut) fruit extract, fragrance(parfum), behentrimonium chloride, dipropylene glycol, lactic acid, potassium chloride, disodium edta, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.
  • Склад після ребрендингу: Aqua, cetearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, behentrimonium chloride, parfum, dipropylene glycol, lactic acid, sodium chloride, cocos nucifera oil, disodium edta, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, aloe barbadensis leaf juice powder, sine adire lac, methylisothiazolinone, cocos nucifera fruit extract, coumarin, linalool, sothiazol

Подивіться, як змінився вміст активів, вони тепер у кінці списку. В складі "до" - активи до парфуму, а "після", вже після пармуфу, а значить % цих активів - низький)

Але не будемо ідеалізувати :) Це не перший і не останній продукт на ринку. І варіантів альтернативи насправді КУПА. Наразі ми маємо різноманітні варіанти.

Я дуже хотіла цей кондиціонер, бо чула на нього гарні, але надто суперечливі відгуки.

Reale Conditioner - Кондиціонер інтенсивного живлення спеціально створений для пошкодженого волосся. Його багата формула містить чисте маточне молочко, поживну речовину, що виробляється бджолами. Маточне молочко є натуральним вітаміном, який проникає у волосся та у поєднанні з мікроелементами та керамідами інтенсивно та глибоко їх живить. Оливкова олія, багата на вітаміни та антиоксиданти, допомагає відновити кератин волосся, ущільнюючи його. Волосся блискуче та відновлене.

Склад: Aqua (Water), Behentrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Propylene Glycol, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Isopropyl Alcohol, Royal Jelly, Bis (C13-15 Alkoxy) Pg Amodimethicone, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-7, Citric Acid, Imidazolidinyl Urea, Tetrasodium Edta, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Склад вогонь.

По текстурі нагадує щільний крем. Дуже легко видавлюється з тюбика та розподіляється по волоссю. Ось тут і починає магія: він ніби обвиває кожну волосину, вони стають єдиним гладким полотном.

Враження Кондиціонер дає якусь неймовірну гладкість волоссю. Вони насичені, розсипчасті, блискучі, трохи обтяжені. Тактильно вони дуже м'які, наче шовкові. Їх так хочеться чіпати та чіпати. Всі маленькі волоски, що стирчать, пригладжені, немає навіть натяку на розпушування,

Все ж таки, для мене, це найкращий кондиціонер для пористого волосся. Волосся з ним м'яке, гладке, пружне, розсипчасте, витікаюче, шовковисте, слухняне і дуже блискуче. Згодом на волоссі не накопичується. Не провокує переживлення та ламкість. Добре зволожує на рівні кондиціонера. По волоссю розподіляється гарно. Витрата економічна! Запах салонний, приємний.

У підсумку хочу сказати, що кожна має знайти той продукт, що буде працювати саме на їх волоссі, бо всі ми різні, і волося теж)

Бажаю успіхів, та натхення!

І памятайте: "Не ми для краси, а краса для нас".🌸