🪽Kate Rina🪽

Biotrade Acne Out Oxy Wash

Biotrade Acne Out Oxy Wash

Взагалі гель Biotrade Acne Out Oxy Wash

я придбала для свого 14 річного сина, але й сама їм користуюсь ! Це

- універсальний засіб для очищення шкіри обличчя, схильної до частих подразнень, вугрової висипки, почервоніння і запалень. Ніжний гель, збагачений киснем, містить молочну кислоту. Це ідеальний засіб для жирної та пошкодженої шкіри, схильної до частих інфекцій.

Гель видаляє надлишок шкірного сала, забруднення, косметику. Він покращує зовнішній вигляд шкіри і рівень її зволоження.

Biotrade Acne Out Oxy Wash

Гель густий , прозорий , з приємним легким ароматом троянди 🌹 Він зовсім не піниться , але з його функціями й не треба ! Обов’язково слідуйте рекомендації з використання продукту: Гель наносити на вологу шкіру, ВАЖЛИВО-не розтирати довго гель на руках, а масажуючими рухами (1-2 хв) наносити безпосередньо на шкіру обличчя, при "терті", під тиском, вивільняється молекули Гіпербаричного кисню, робить не комфортно Propionibacteriaceae acnes, збуднику акне, яка ховається у закритих фолікулах. Гель повинен "створитися" на обличчі, після чого Ви можете легко змити гель теплою водою. Якщо Ви спробуєте змити гель раніше не тільки не доотримаєте результату, але й за рахунок кисню - гель "чіпкий" і не дає змити себе водою поки не попрацював.

Мені Biotrade Acne Out Oxy Wash подобається більше ніж La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel, бо другий підсушує шкіру !

У цього виробника є щє такий гарний очисник , але у вигляді пінки 👉https://club.makeup.com.ua/post/18761/