Elemis Pro-Collagen

Elemis Pro-Collagen

Дуже цікавий набір. В нього входить:

  1. Гідрофільний бальзам - Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm. Від цього бренду мій улюблений гідрофільний бальзам з розою, він неймовірний і за текстурою, і за запахом, і за дією. Цей дуже схожий, майже ідентичний, просто без віддушки рози. Мені однозначно подобається.
  2. Ексфоліант Elemis Pro-Collagen Glow Boost Exfoliator 15 мл, працює як ензимний пілінг. Має маленкі ексфоліїруючи частинки, приємно пахне цитрусовими. Освіжає, трохи вирівнює та висвітлює шкіру обличчя, не агресивний, мʼякий.
  3. Зволожуючий денний крем Elemis Pro-Collagen Marine Cream Hydrating Day Cream 15 мл, має легку, приємну, шовковисту текстуру, майже без запаху, дууже приємний, гарно зволожує.
  4. Зволожуючий крем для обличчя Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser 20 мл, як і вказано, діє як праймер, має світловідблискуючі частинки, на шкірі не помітні, але вони додають так би мовити «здорового вигляду» обличчю. Добре під макіяж, або якщо влітку без макіяжу тільки цей крем, мені здається буду красиво виглядати. Теж добре зволожує.

Все це в дуже гарній косметичці, на затест або для подорожі це крутий варіант, рекомендую👍

Чомусь не можу його відмітити, тому ось код товару: 1271457