Оленка

Зволожувальний крем для шкіри навколо очей, з морськими екстрактами Heimish Marine Care Eye Cream

Зволожувальний крем для шкіри навколо очей, з морськими екстрактами Heimish Marine Care Eye Cream

Я вже писала раніше, що протягом майже 1,5 роки користувалась Algienist. Дві баночки закінчились і настала пора шукати щось нове. Мені через 3 місяці буде 35 і останні кілька років вже остаточно стало зрозуміло, що регулярний догляд мені дуже потрібний. І підходить продукт або ні - це відразу видно. Вдома назбиралась жменька різних кремів з коробок краси, різної цінової категорії, але підійшли далеко не всі. Тому починаю з тих, які спрацювали добре і можливо їх повторю.

У мене мініатюра 10мл, якої вистачило на майже 2 місяці - на ранок та вечір, в той час як повнорозмірний крем 30мл (коштує близько 750грн). Не можу сказати, що бюджетно витратитись в 1 момент, але якщо розбити на 6 місяців використання, то ціна приємна.

У складі 51% морської води, але все інше- це корисні інгредієнти. Тут є екстракт водоростей, олія ши та макадамії, а також пептиди та ніацинамід. Якщо вірити фахівцям і маркетинговим обіцянкам, то наявність морської води це дуже добре-сіль притягує вологу, а значить боротиметься із сухістю шкіри. Не буду стверджувати, що працює саме вода, але враження у мене дуже приємні.

Тесктура крему досить плотна, густа. Сам він поживний, але в то же час чудово зволожував. Протягом цих 2 місяців я не помітила сухості, або більш виразної тестури шкіри під очима, що буває при недостатньому зволоженні. Ні, стан шкіри не погіршився, зморщок не добавилось.

Крем не конфліктував з консилером та ббкремом, косметика лягала рівненько і трималась добре. Наносити треба зовсім трошки,під теплом пальців він тане і розноситься тонким шаром.

В цілому, він мені сподобався. І для осені і теплої зими крем спрацював відмінно.

Я в пошуку нового крему під очі, буду вдячна за рекомендації.

Зволожувальний крем для шкіри навколо очей, з морськими екстрактами Heimish Marine Care Eye Cream