Олена В

Рідина для іригатора Dr. Nice

Рідина для іригатора Dr. Nice
Рідина для іригатора Dr. Nice

Наш лікар пародонтолог порекомендував цю рідину для полоскання ротової порожнини. Підкупило те,що можна використовувати з іригатором. Але можна й так полоскати, якщо не користуєтеся іригатором.

Виробник український. Фірма Фітопродукт Україна. Вдвічі від цього приємніше)).

500ml.

Ця рідина призначена для використання разом з іригатором або як ополіскувач для щоденного догляду за ротовою порожниною, а також для очищення зубних імплантів, протезів та брекет-систем.

Рідина прозорого кольору. На смак солоненька, але досить приємна. Після полоскання немає відчуття що хочеться пити, не викликає сухості чи неприємних відчуттів в ротовій порожнині.

Склад дуже класний.

Бішофіт - це мінерал природного походження, створений відкладеннями стародавнього моря. Знімає запалення, має виражену протимікробну та протинабрякову дію.

Ксілітол протикарієсні властивості, сприяє зменшенню кількості карієсогенних бактерій, зменшує утворення зубного нальоту.

Хлоргексидин - речовина з антибактеріальними властивостями, протизапальною дією.

Вода (Aqua), сорбітол (Sorbitol), Бішофіт (Bishofit (Magnesium Chloride, Calcium Sulfate, Calcium Chloride, Sodium Chloride)), гліцерин (Glycerin), ксілітол (Xylitol), бетаїн (Betaine), хлоргексидину діглюконат (Chlorhexidine digluconatе), гідрогенізована касторова олія ПЕГ-40 (PEG 40 Hydrogenated Castor Oil), калія сорбат (Рotassium sorbate), олія анісу ефірна (Pimpinella anisum oil), олія м’яти ефірна (Essential Oil Spearmint), сахарин натрію (Saccharinum natricum), дінатрію ЕДТА (Disodium EDTA), лимонна кислота (Citric Acid), натрій бензойнокислий Е 211 (Sodium benzoate).

Рідину треба розбавити з водою у співвідношенні 1:5. В разі використання в якості ополіскувача рекомендується здійснювати полоскання протягом 60 секунд після кожного прийому їжі, але не менше 2-х разів на день. Для досягнення максимального ефекту не приймати їжу і воду протягом 30 хвилин після процедури.

Як ми робимо: беремо 1 ковпачок рідини, розбавляємо п'ятьма ковпачками теплої води. Цю суміш заливаємо в іригатор. Але рідину цю тримаємо в роті і виходить комбо: і іригатором промиваємо ясна, і начебто просто полощемо рот. Одної крищечки достатньо на одне якісне полоскання. Виходить досить невеликий розхід.

Полоскати можна після кожного прийому їжі.

У нас перша баночка вже закінчується.

Що я особисто відчула:

-дає відчуття чистоти на дуже довго. Зранку навіть подих свіжіший, якщо полоскати перед сном. Хоча аромат не виражений у цієї рідини, тут немає ментолових ноток,але свіжість дає, навіть скоріше дає відчуття просто чистого подиху.

-у мене є незначне опущення ясен в одному місці. Так я побачила, що є позитивна тенденція. Ясна наче не такі рихлі і наче просвіт менший.

-допоможе подолати кровоточивість ясен та неприємний запах із рота дуже швидко.

-стоматолог сказала,що у неї відчутний результат. Що начебто зупиняє рецесію ясен при постійному користуванні. Але якщо якісь дуже серйозні проблеми, то мабуть чекати на чудо не варто.

-склад дуже хороший. Бішофіт це взагалі чудесна річ для здоров'я.

Бажаю всім спокійного дня!😊

Рідина для іригатора Dr. Nice
Рідина для іригатора Dr. Nice