MERMADE

Скраб-пілінг для шкіри голови Oops... I Scrub It Again

Скраб-пілінг для шкіри голови Oops... I Scrub It Again

Наша команда вітає всіх з Новим роком!

Після короткої відпустки, ми знову готові ділитися з вами цікавими туторіалами, розповідати про наші продукти та презентувати новинки.

Рік ми вирішили почати з інтерв’ю з Яною, технологом-розробником компанії Mermade, вже знайомою вам з дописів про гель, зволожуючий крем та ензимну маску для обличчя.

🎤 Привіт, Яно, рада знову поспілкуватися з тобою! Поділись з нами, як ти зустріла цей новий рік?

👩‍🔬 Привіт… Зустріла в сімейному колі, з чоловіком та нашим міні-зоопарком (два котики і морська свинка) 😁. Дивилися комедії та відпочивали

🎤 Раніше ми вже анонсували тему сьогоднішнього інтерв’ю - скраб-пілінг для шкіри голови. Мені особисто дуже сподобалась назва “Oops... I Scrub It Again”, така ж креативна як і у доглядової лінійки в цілому. Розкажи, як і хто її придумав та який, можливо прихований, сенс у неї вклали?

👩‍🔬 Тут справа у наших маркетологах, саме ці дівчата першими протестували скраб-пілінг, і були дуже приємно вражені. Як сказала Анастасія (головний маркетолог компанії) - “процедура настільки приємна та легка, що хочеться повторювати її раз-за-разом”.

❗️Але хочу наголосити на тому, що це все ж таки скраб, і не потрібно зловживати, аби не порушити мікрофлору шкіри голови та не пересушити її.

🎤 Яна розкажи що це взагалі за продукт скраб-пілінг та для чого його потрібно використовувати?

👩‍🔬 Скраб-пілінг допомагає делікатно очистити шкіру голови від забруднень та накопичених з часом важких елементів засобів для укладки волосся. Він відлущує відмерлі клітини, активізує процеси природного оновлення, знижує жирність і приємно освіжає. Окрім іншого він, як скраб стимулює кровообіг шкіри, та дарує приємні відчуття від масажу. Завдяки нашому скрабу-пілінгу волосся довше залишається чистим, а якщо його використовувати у тандемі з шампунем та кондиціонером від Mermade - ви отримаєте тривалий прикореневий об'єм.

🎤 Для тих хто ще не встиг познайомитись з цим продуктом, поділись цікавими деталями - яка у нього консистенція, наскільки великі абразивні часточки, колір та аромат?

👩‍🔬 Даний продукт має кремоподібну консистенцію та невеликі абразивні частинки, щоб забезпечити м`яке очищення з можливістю легкого розподілення по шкірі голови. Засіб не містить додаткових барвників, за рахунок складових має білий з легким жовтим відтінком колір. Аромат на мою думку - нестандартний для таких засобів, він пудровий, містить ноти ванілі, жасмину, троянди, сандалу.

🎤 Далі про склад. Комплекс АНА-кислот, олія виноградних кісточок, гідролізат протеїнів шовку - ці компоненти вказані як основні діючі. Який ефект вони мають окремо та в такому тандемі.

👩‍🔬 Комплекс АНА-кислот - це синергетичний комплекс альфа-гідроксикислот, посилений зволожуючими речовинами: олігосахаридами та сечовиною. AHA-кислоти в даному комплексі були частково нейтралізовані, щоб мінімізувати реакції непереносимості. Вони потрібні щоб м’яко відлущувати ороговілу шкіру та делікатно видаляти забруднення, від стайлінгових засобів, з її поверхні

Олія виноградних кісточок допомагає забезпечити функцію живлення шкіру голови і підходить для пошкодженого волосся.

Гідролізат протеїнів шовку має сприятливий вплив на шкіру голови, допомагає усунути неприємні відчуття сухості, після глибокого очищення.

Разом дані компоненти допомагають одночасно забезпечити якісне відлущування ороговілих частинок шкіри голови та додатковий догляд за нею.

🎤 А Cellulose та Panthenol, для чого ви ввели їх у формулу та які функції вони виконують?

👩‍🔬 Cellulose - гранульоване целюлозне волокно. В даній формулі це абразив, який забезпечує делікатний процес очищення шкіри. Він є природним замінником синтетичних мікрогранул і легко вимивається зі шкіри голови.

Panthenol - це усім добре знайомий компонент, він виконує досить широкий спектр функцій. Для нашого засобу перш за все важливим було додати компонент, який приймає участь в процесах регенерації та відновленні шкіри, тому ми й обрали його.

🎤 Ще в описі зазначено що скраб:

НЕ містить силіконів та агресивних ексфоліантів.

БЕЗ мікропластику.

Чому ви відмічаєте саме відсутність цих компонентів, який вплив вони можуть спричинити на шкіру голови?

👩‍🔬 Чому без мікропластику? Тому що ми стараємось йти шляхом європейських норм і не вносити в засоби інгредієнти, які могли б потенційно принести будь-яку можливу шкоду довкіллю. Тим паче, що вже набуває чинності заборона використання мікропластику і не лише в косметичних засобах.

Чому без силіконів? Нічого проти силіконів ми не маємо, вони досить добре виконують свої функції в багатьох засобах. Але вони можуть не підійти людям з певним типом волосся, тому в наш продукт, ми їх не додавали, оскільки хочемо, щоб він підійшов якомога більшому колу людей.

Агресивні ексфоліанти - це, наприклад, різні подріблені кісточки, вони можуть залишати після себе невеликі мікротріщини на шкірі. Також це засоби з високим вмістом кислот, після яких потрібно приділяти шкірі особливу увагу.

🎤 Тобто цей скраб підійде всім? Чи є якісь протипоказання?

👩‍🔬 Насправді, я не зустрічала засобів, які можуть підійти абсолютно всім. Завжди, щоб не писали і не говорили, потрібно проводити тест на індивідуальну реакцію. Загалом, наш засіб розроблений для широкого кола людей, він делікатний, містить м`які абразиви та частково нейтралізовані кислоти, щоб зменшити будь-який негативний вплив на поверхню шкіри, а також забезпечити додатковий догляд.

❗️Протипоказаннями для використання скрабів чи пілінгів можуть бути: подразнення чи запалення на шкірі, наявність виразок або висипу

🎤 Сьогодні прошу тебе надати кілька порад нашим читачам:

1️⃣ Як часто можна користуватись скрабом для шкіри голови?

👩‍🔬 Скраб можна використовувати один або два рази на тиждень. Я б рекомендувала почати з одного разу та через декілька тижнів збільшити до двох.

2️⃣ Чи можна його використовувати до/після фарбування волосся?

👩‍🔬 Не рекомендується використовувати скраби для шкіри голови перед чи одразу після фарбування волосся, оскільки це може подразнити шкіру голови, яка і так піддається певному впливу хімічних компонентів під час процесу фарбування, або вплинути на результат фарбування. Краще використовувати такі засоби за кілька днів до або після процедури фарбування.

3️⃣ Як правильно вимивати скраб з волосся після застосування?

👩‍🔬 Все дуже просто. Після легкого масажу шкіри голови зі скрабом, нанеси невелику кількість шампуню, ще раз злегка помасажуй і змий. А далі все за класичним сценарієм, ще раз шампунь, кондиціонер чи маска і незмивний догляд

Дякую тобі за цікаве інтерв’ю. До нових зустрічей!