La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel

Не перша, і не остання пуста баночка

Ох, за останні 5 років, я вже і не знаю яка вона по рахунку, були і тревел формати і 200 мл і 500 мл.

Що можу сказати, хтось цей засіб, як і всю лінійку Ефаклар, вважає «вбивцею для шкіри», а хтось не може перестати використовувати.

Я відношусь до другого типу😊. Але я не використовую всю лінійку, тільки цей засіб та іноді Effaclar Duo+(але про нього напишу окремо, згодом).

Щодо цього гелю для вмивання. Я його люблю🫶🏻. Періодично користуюсь чимось ще, як наприклад можна побачити він закінчився і на цого місце став гель від Transperent Lab з салициловою кислотою(теж буде огляд).

Але що можу зазначити, я користуюсь чимось іншим, просто цього вистачає дуууже на довго. Треба всього краплю, добре піниться, і тому ось такої великої банки мені вистачає місяців на 8 точно, і згодом набридає, а моя шопоголічно-косметична душа потребує змін😂 Тому я беру щось інше, але як показує практика, повертаюсь до гелю Ефаклар знов, і знов.

Так, він добренько підсушує шкіру, але коли вона проблемна, саме такого і хочеться(особисто мені). Якщо компенсувати потім добрим зволоженням, то ніякої шкоди не буде. А навпаки, я на своєму обличчі бачу добрі зміни, коли їм користуюсь.

Тож коли вчора я використала остання цого краплю, зрозуміла, що тут про нього я не можу не написати🌸