Alina🍒

Ніч у Парижі разом з Mermade

Ніч у Парижі разом з Mermade

Привіт, любі!

Сьогодні ділюсь з вами враженнями про парфумований лосьйон для тіла від улюблених Mermade - Night in Paris.

Давно я на них задивлялась і вирішила взяти міні-пляшечку на затест, начитавшись описів ароматів, я обрала для себе з нотками вишні.

Тож, розпочинаємо!

Сама пляшечка виконана з напрочуд міцного прозорого пластику з ніжно-рожевою зефірного кольору кришечкою-дозатором з досить мінімалістичним дизайном, а саме логотипом з назвою бренду, назвою продукту та найменуванням аромату.

Виглядає тара стильно, має дуже компактний розмір та вміщує в себе 50 мл продукту.

Але як на мене, пластик занадно щільний і деколи ну дууже важко натиснути на пляшечку аби дістати продукт, але це досить незначний мінус)

Аромат цього парфумованого лосьону нагадає вам щойно зірвану стиглу налиту соком вишню, яка зовсім неприторним, а дуже ніжним шлейфом огортає шкіру та залишає дуже легантний та неймовірно смачний шлейф.

Я, як шанувальниця вишневих штучок, а особливо парфумів просто в захваті від аромату лосьйону, який нагадує мені дууже легку версію Lost Cherry від Tom Ford.

Продукт має дуже легку консистенцію, ніжно наноситься на тіло і не обтяжує її, не залишає липкого шару та швидко всотується шкірою не залишаючи після себе слідів на одязі.

Склад лосьйону приємний і має лише один фактор, який може збентежити дівчат з чутливою шкірою - віддушка.

Нижче додаю скріни з розбором складу)

Отже, підсумовуючи: чи повторю я покупку знову - сто разів ТАК! поставила для себе за мету затестити всі аромати з лінійки та маю вже одного беззаперечного фаворита)

Ніжний, легкий та елегантний аромат, який протримається на шкірі не менше 2-3 годин і подарує неймовірну вишневу насолоду та зволоження вашій шкірі.

З кожним разом закохуюсь у Mermade все більше і просто божеволію від розмаїття асортименту борючись з бажанням скупити все і одразу!

Відмічу, що ціна ну дуже солоденька, тож ці крихітки заслуговують на вашу увагу і дуже раджу придбати хоча б міні-версію на затест)

Дякую за увагу!