Mandarinka

Суперфуд для тіла: гель для душу Авокадо Tink

Суперфуд для тіла: гель для душу Авокадо Tink

Вітаю, я дуже люблю доглядові засоби від Tink - користуюсь на пістійній основі шампунем, масками для волосся, а тепер ще і гелем для душу. І хоч з авокадо в мене не склалось, не зрозуміла його як плід, а от маска з авокадо мені прийшлась до душі.

Суперфуд для тіла: гель для душу Авокадо Tink
Суперфуд для тіла: гель для душу Авокадо Tink

🥑 Гель представлений одразу в доволі великому об'ємі - 500 мл. При цьому ціна його досить бюджетна (за таку ціну зазвичай продаються аналоги в 200 мл), тому якщо він вам також сподобається - покупку смілимо можна назвати вигідною.

🥑 Аромат у гелю свіжості. Чим пахне звичайний авокадо? Мені він нагадує не такий насичений аромат огірочка, так і в гелю. Варто зазначити. що аромат ледве відчувається - тому хто не полюбляє їдких ароматів - вам однозначно сюди.

🥑 Колір зелений, але тільки в тубі, уже навіть на мочалці - його складно уловити. Менше барвників та додаткових хімікатів - тим краще.

🥑 Піниться гель я б сказала на 3.5 з 5 можливих. Можна і краще, особливо якщо ви любите зробити густу пінку.

🥑 Доволі цікаво що в складі саме мигдальна олія, а авокадо представлений у вигляді екстакту. Окрім того, є гліцерин як зволожуючий компонент - саме тому після використання шкіру не стягує.

Використання гелю максимально легке і приємне: очищення, немає нав'язливих ароматів, великий об'єм і бюджетна ціна - робить його крутим сімейним гелем 🥑