Крем для повік з ліфтінговим ефектом.
Крем з гравітаційними функціями. Так чи ні?
Вітаю усіх 🙌!
Зона навколо очей нас, дівчат, турбує не менше аніж наявність камедонів /розширені пори, пігментація і т. д.
Сьогодні хочу поділитися своїм враженням про ще один продукт від Clinique по догляду за зоною навколо очей.
Раніше, в цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/13435/ я розповідала про найвідоміший їх універсальний крем для очей. Сьогодні про засіб д ля вікової шкіри більше та порівняємо ці 2 креми між собою.
Отже, це Anti-Gravity Firming Eye Lift Cream.
В мене міні версія об'ємом 5 мл. Повнорозмірна версія має 15 мл.
Для кого: вікова шкіра, суха та обезводнена .
Опис: відновлює витончений епідерміс навколо очей, завдяки чому досягається ефект, що омолоджує. Крім того, відразу після нанесення та протягом тривалого часу крем для очей Anti-Gravity зміцнює та зволожує шкіру навколо очей, допомагаючи зробити зморшки менш помітними. Крем для очей Anti-Gravity сприяє відтворенню епідермісу завдяки екстракту березового листя, що перешкоджає руйнуванню захисних шарів шкіри ензимами.
склад.
Water\Aqua\Eau, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Phenyl Trimethicone, Polyglyceryl-3 Beeswax, Polybutene, Sucrose, Polymethyl Methacrylate, Cetyl Esters, Isostearyl Neopentanoate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Whey Protein\Lactis Protein\Proteine Du Petit-Lait, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Linoleic Acid, Cholesterol, Caffeine, Palmitoyl Oligopeptide, Squalane, Phytosphingosine, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Peg-8, Methyl Glucose Sesquistearate, Polysilicone-11, Glyceryl Polymethacrylate, Peg-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Dehydroacetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Aminomethyl Propanol, Potassium Sulfate, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Titanium Dioxide (Ci 77891), Mica <ILN41031>
Текстура.
Текстура засобу кардинально відмінна від попереднього. Це більше схоже на батер. Дуже щільна та масляниста. Можливо, вас це може налякати та відвернути відразу від цього засобу, але я вас трошки заспокою і скажу, що, наприклад, на зиму це дуже вдала текстура у вечірньому догляді.
Не дивлячись на щільність, крем не треба набирати, тобто робити такі рухи аби дістати з баночки. Достатньо лише подушечкою пальчика натиснути і це перенести на шкіру. Цього найтонкішого шару крему вистачає аби покрити шкіру навколо очей. Текстура під впливом температури тіла тане і розподіляється пластично і легко.
Краше наносити саме поплескуючими рухами, ніжно переміщаючись по орбітальній кісточці.
В мене ці 5 мл вже майже 2 місяці, а там ще є половина засобу. Неймовірно економний!
Використання.
На відміну від багатьох кремів, виробник рекомендує наносити засіб також і на повіку. Не скажу, що крем відчувається важко на очах, зовсім ні, принаймні в мене він не викликав жодних негативних ні відчуттів, ні алергічних реакцій. Також зазначу, що даний засіб все ж таки краще вписати в нічний ваш догляд, бо він поглинається досить довго і не докінця зовсім.
Але, як на мене, такі щільні та максимально насичені текстури потребує саме вікова шкіра та виснажена. Після шкіра оживає та починає виглядати більш здоровою.
На власному прикладі я бачу покращення. Ні, зморшки не стерлися і не зникли за помахом палички. Я ж в адекватні все ж таки 😁. Але я люблю взимку подібні засоби використовувати. Я бачу накопичувальний ефект на собі буквально вже тижні зо два. Шкіра більш пружна, не така тонка. Насичена максимально. Деякі тонкі лінії, мені здається, стали менш помітними. Та і взагалі, це приємне відчуття тримається весь день. Особливо актуально це і в обігрівальний період, коли сухе повітря дуже висушує шкіру.
Також вважаю, що він може відтягнути появу зморшок, якщо використовувати заздалегідь як профілактичний засіб.
Якщо від його "брата" я зовсім нічого не помітила, навіть зволоження заявленого, то в цьому випадку результати досить швидкі.
Вважаю, все заявление виробником, засіб абсолютно виконує. Не було сказане про те, що ви помолодшаєте і з лиця зникнуть усі вікові ознаки. Були проговорені ті звичайні речі, які повинен робити крем подібного типу.
Усім добра 😘. Сподіваюсь була корисною.
З повагою, Ксенія ✨
Коментарі (0)