Hrystja_

Сироватка Mayur “Активатор еластину»

Сироватка Mayur “Активатор еластину»

Ця сироватка мені прийшла в подарунок до замовлення продукції Comex. Хто ще не знає, Mayur i Comex - це один виробник. Я до того ніколи не користувалася продукцією Mayur для догляду за обличчям, бо віддаю перевагу більш дорожчим брендам. Та й вибору великого там не було. Ця сироватка зʼявилася ніби недавно.

Головне завдання в неї - активувати збільшення еластину, який впливає на еластичність і пружність шкіри.

В складі гіалуронова кислота, алое вера, екстракт кокосу, пантенол.

Шкіра в мене жирна, проте зараз, через використання ретинолу, стала нормальною, місцями сухою.

Отже, почала я її тестувати...бо склад натуральний, безпечний...гірше точно би не мало бути.

Сироватка Mayur “Активатор еластину»

Спочатку почну з мінусів...

Перше, мені здається, що тут менше ніж 30 мл в баночці...дуже швидко вона закінчується. Та й ніби прийшла вона тільки наполовину заповнена.

Сама сироватка трохи густа, через це в неї шалений розхід. Вона не економна.

І ще одне, що мені не сподобалось: вона пахне парфумами Comex зелений чай. А я не дуже прихильниця парфумованої доглядової косметики. Ну але це вже суто моє. Добре, що тут запах не такий навʼязливий і швидко зникає.

Сама сироватка молочного кольору, і вона взагалі не липка🙄 абсолютно. Вона швидко поглинається шкірою.

Нею користуюся зранку і ввечері. Зазвичай, мені потрібно 4-5 разів, для того, щоб зрозуміти: підходить чи ні. Тут я це зрозуміла за другий раз. Вона мені ідеально підійшла, в неї якийсь миттєвий ефект...і він вражаючий. Моя шкіра стала дуже зволожена, тут я з впевненістю можу сказати, що такого зволоження не мала давно. Навіть розрекламований "Payot hydra 24 супер зволоження" мені такого ефекту не створив. А ще вона стала дуже пружною, наповненою енергії. Зникла вся тьмяність і вʼялість, яка була до того. Але, через 10-15 хв після нанесення я її закриваю кремом, так навіть виробник рекомендує.

Тепер я точно знаю, що вона стане моїм маст хевом на літо. Вона мені підійшла на 110 %, я навіть закрила очі на ту віддушку.