Зволожувальний крем для обличчя Transparent Lab
Чи не єдиний не корейський бренд, який я дуже полюбила. Моя шкіра перестала сяяти як млинець 😌
Barrier Restoring Hydrating Cream - це ультразволожувальний крем для обличчя від іспанського бренду Transparent Lab.
Взяла його на пробу замість корейського Needly pH Balancing Rich Cream з екстрактом гриба альбатрелус і моя шкіра нарешті перестала надмірно сяяти та жирнитися.
Взагалі, крем зацікавив мене керамідами у складі, щоб використовувати після топічних ретиноїдів, для підтримки бар'єрної функції шкіри та збереження вологи.
Детальніше про продукт:
Вартість: ≈950 ₴, бувають інколи знижки і ціна складає ≈650. Але на сайті в наявності його треба зловити хоча б по повній вартості, він тут не частий гость, як я бачу.
Обʼєм: 50 мл.
Колір: білий.
Запах: майже відстутній, ледве вловимий легкий кремовий аромат, за це я ще більше його почала поважати 😍
Консистенція та текстура: в міру густа, середньої щільності. Менш жирна на шкірі за Needly, але зволоження дає краще.
Відчуття на шкірі: швидко вбирається, залишаючи шкіру оксамитовою та мʼякою. І, найголовніше, не залишає надто сяючий фініш, що для моєї жирної шкіри просто ідеальний ефект.
Склад:
- Aqua (Water): Розчинник та основний інгредієнт.
- Glycerin: Зволожувач, підтримує вологовміст шкіри.
- Coco-Caprylate/Caprate: Суміш каприлової кислоти та капрату, яка отримується з кокосової олії. Забезпечує текстуру та має зволожувальний ефект.
- C10-18 Triglycerides: Суміш тригліцеридів (жирних кислот, з'єднаних з гліцерином). Зволожує та допомагає розподілити інші інгредієнти.
- Hyaluronic Acid: Гіалуронова кислота. Зволожує шкіру, поліпшує еластичність.
- Sodium Ascorbyl Phosphate: Форма вітаміну С, яка може поліпшити колір та текстуру шкіри.
- Madecassoside, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid: Екстракти з рослин, можуть заспокоювати та вирівнювати тон шкіри.
- Ceramide NG: Керамід. Зміцнює бар'єр шкіри, покращує утримання вологи.
- Retinyl Palmitate: Про-вітамін А, може сприяти регенерації шкіри.
- Tocopheryl Acetate: Вітамін Е, антиоксидант, захищає шкіру від вільних радикалів.
- Ethylhexylglycerin: Зволожувач та консервант.
- Xanthan Gum: Забезпечує консистенцію крему.
- Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate: Консерванти для тривалого зберігання.
Загалом, це змішаний склад, де наявні і хімічні компоненти, але цілком безпечні, тільки застереження має Retinyl Palmitate (похідне ретинола). Він вважається безпечним для більшості, але деякі дослідження підкреслюють можливість підвищення чутливості шкіри до сонячних променів, що може призвести до подразнення. Тут зважайте на власну реакцію та переносимість.
Висновки:
Я багато позитивних відгуків чула від знайомих про цей крем, але довго вагалася, про що зараз жалкую.
Моя жирна шкіра його чудово сприйняла, загальний вигляд покращився через "приборкання" сальних залоз, щиро раджу спробувати, а собі цей кремчик записую у фаворити ❤️ На зиму буде відмінним варіантом, а також для відновлення барʼєрної функції шкіри при лікуванні ретиноїдами.
Коментарі (0)