Alina_Demchenko

Аромат, який не очікуєш побачити у Арабського бренда : Pink Breeze Al-Rehab

Аромат, який не очікуєш побачити у Арабського бренда : Pink Breeze Al-Rehab
Аромат, який не очікуєш побачити у Арабського бренда : Pink Breeze Al-Rehab
Аромат, який не очікуєш побачити у Арабського бренда : Pink Breeze Al-Rehab

З ароматами які обираєш лише за пірамідою - завжди лотерея. Ти не знаєш, чи сподобається тобі він і чи правильно ти його уявляв. Таким експериментом став для мене і Pink Breeze. Ніжне рожеве пакування звернуло на мене увагу одразу ж . Я з тих людей, що стереотипно мислить що до арабських ароматів: для мене це або гурманіка, або пряні чи мускусні аромати. У випадку Pink Breeze, вже через пакування було зрозуміло, що це повинно бути щось квіткове або свіже. Чи дійсно так ?

Відкривши флакон, я одразу відчула солодкі ноти, з ніжною кремовою базою, яка була ледь вловима. На відмінно від ароматів в спрею, вдихаючи аромат з флакона - він буде завжди насиченим, змінючи свій аромат в залежності від відстані. Ближче , відчувається щось солодко пудрове, далі ж - виривається якась кислинка і квітковість.

При нанесені аромату на руку, відчувається вже більш чітка кислота,але не цитрусова, схоже на стиглі ягоди, по типу ожини чи не дозрівшої малини. Невеликий гіркий присмак нагадує щось трав'янисте і масляне. По атмосфері і звучанню це нагадує свіжо скошені польові трави та кісточку абрикосу, які окутує щось солодке. Цей свіжий старт на руці, в моїй уяві виглядає як вітер, літній, але все ще прохолодний ( от вам і назва стає логічніша - все ж таки Бріз)

Коли аромат трошки заспоковується, гірчинка і терпкість ( та й повністю трав'яниста нота) - пропадає. Натомість приходять кремоподібні ягоди. Вони не видяляються своєю яскравість і кислотою, це більше нагадує морозиво, коли ванільно-молочний аромат, врівноважує бурхливу малину та вишню. В шлейфі ж грають білоквіти. Прохолодні квіти мають спокійне та прохолоне звучання, яке дійсно схоже на бриз. Жодна квітка - не звучить окремо, лише відголоски , яких можливо і нема в піраміді. Середні ноти аромату, суперечать самі собі. Щось тепле , солодке та сонячне, але при тому дуже легко вирізняється холодне, біле і трошки кислувате.

База ж виявилась більш теплою і спокійною . Легко відрізняються ванільні ноти, хоча вони і не занадто солодкі, та щось густе, з натяками на їстівні ноти , і теж - не дуже солодкі. Така база мені подобається більше за старт, хоча вся симфонія аромату - мені досить приємна. І ось найцікавіше. Зараз вам розповім, що знаходиться в піраміді :

  • Старт : Квіткові та солодкі ноти. Розмитий опис старту, бо звідки вилізла кислота та трав'янистість з самого початку - складно дізнатися. А ось квіткові ноти - це більше про шлейф аромату, свіжий немов свіжі речі, без мильної ноти. Що до солодких нот, то це легка вуаль, яку на початку дуже складно вловити.
  • Середні ноти : Магнолія, Тубероза, Малина, Кокос, Заварний крем, Вишня, Фрезія , Полуниця. В моїй голові, подібна середина - звучить інакше. Я чую заварний крем( не так солодко як би хотілось), який увібрав в себе малину , вишню та кокос , зробивши з них йогурт чи морозиво. Легке, пудрове та солодке. Полуниця - не відчутна, то ж думаю її нема. Малина як окрема нота, мабуть полізла в старт і дала ту саму ягідну кислоту. Всі ж білі квіти - продовжують грати роль легкого прохолодного вітру, порошкову свіжість ( приємну, не мильну).
  • База : Ваніль, Мускус та Мед. База доволі врівноваженно зроблена. Вони не лізе ні в старт не середину і вся композиція дуже приємно на ній сидить. Самостійно ж її не чути, хіба що ванільність і щось молочно густе стає більш помітним, під кінець звучання.

Аромат, я б назвала, досить суперечливим. Він має одночасно атмосферу схожу з Armani Si ( атмосферу, бо це не дюп і близько навіть не схожі аромати). Це улюблений аромат моєї мами і впринципі моя мама має щось схоже з цим ароматом. Не знаю як це пояснити... Наче цей аромат конкретна людина, наче всі її пральні засоби, крема для тіла і обличчя і парфуми - створили єдиний аромат який буде асоціюватися саме з нею. Ось і цей аромат такий самий.

Стійкість - середня. Все ж таки більш гурманьскі аромати тримаюься краще, але як до легкого, квіткового аромату ( так, не дивлячись на те що окремо квітів я не відчуваю, але асоціюється він з квітковим полем) - дуже добре. Години 4 ри я його точно чую. Далі просто не прислуховувалась. Аромат любить теплу погоду. В холоді він не так гарно звучить і стає більш свіжим . По теплу - проявляється більше ванільності. Мені сподобалось що він не різкий, не задушливий і не викликає головну біль. Але все ж таки треба наносити його обережно, бо масляні аромати дуже концентровані.

Аромат, який не очікуєш побачити у Арабського бренда : Pink Breeze Al-Rehab
Аромат, який не очікуєш побачити у Арабського бренда : Pink Breeze Al-Rehab
Аромат, який не очікуєш побачити у Арабського бренда : Pink Breeze Al-Rehab