Крем для рук Tiramisu
Consly
Всім привіт!
Ну що цей крем дісно пахне як улюблене тістечко?! - ТАК!!! Аромат в нього чудовий, солодкий десерт 🧁+ капучино, такі виникли асоціації.
Скажу одразу, в мене не було окремого крему для рук, який би я, сама собі придбала, все подарунки. Я використовую лосьони для тіла. Знайомтеся "Дарина жаба"! Ну я дійсно не бачу в тому необхідність!
Тож ділюся враженнями від крему для рук Tiramisu від Consly.
1. Зовнішній вигляд.
Дуже приємний тюбік, пластик, корічневого кольору, з гарним намальованим десертом. Маленька кришечка, яка завжди падає, і я не можу її знайти, але закручивається міцно. В середині захісна фольга. Об'єм 100 мл. Гарний тюбик, має привабливий вигляд.
2. Аромат і текстура.
Ну з ароматом вже зрозуміло, дійсно дуже приємний, солодкий запах, хто любить тістечка, він обов'язково сподобається. Консінстенція - жирні, доволі густі кремові вершки білого кольору.
3. Склад.
Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Mineral Oil, Hydrolyzed Collagen, Caffeine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Triethanolamine, Carbomer, Methylparaben, Sorbitan Sesquioleate, Xanthan Gum, Propylparaben, Fragrance.
Враження від застосування
Дуже легка та приємна текстура, легко розподіляється по шкірі. Швидко вбирається, для мене це головне, я не люблю коли крем повільно вбирається та залишає відчуття ліпкості.
Гарно зволожує та живить шкіру. Прибирає почервоніння, та заспокоює шкіру. Доволі економічний, вистачає горошини крему щоб намастити руки. В холодну пору року, це ідеальний варіант.
Висновок.
Мені крем сподобався, він цілком виконує свою роботу, ще і має такий приємний аромат. Як подарунок, дуже може бути.
Чи куплю я його собі сама? Ні, краще за ці кошти, обрати щось для обличчя чи лікувальний лак наприклад.
Всім дякую за увагу!
Ваша 🐸
Коментарі (0)