Дарина🦉

Крем для рук Tiramisu

Крем для рук Tiramisu
Крем для рук Tiramisu

Всім привіт!

Ну що цей крем дісно пахне як улюблене тістечко?! - ТАК!!! Аромат в нього чудовий, солодкий десерт 🧁+ капучино, такі виникли асоціації.

Скажу одразу, в мене не було окремого крему для рук, який би я, сама собі придбала, все подарунки. Я використовую лосьони для тіла. Знайомтеся "Дарина жаба"! Ну я дійсно не бачу в тому необхідність!

Тож ділюся враженнями від крему для рук Tiramisu від Consly.

1. Зовнішній вигляд.

Дуже приємний тюбік, пластик, корічневого кольору, з гарним намальованим десертом. Маленька кришечка, яка завжди падає, і я не можу її знайти, але закручивається міцно. В середині захісна фольга. Об'єм 100 мл. Гарний тюбик, має привабливий вигляд.

2. Аромат і текстура.

Ну з ароматом вже зрозуміло, дійсно дуже приємний, солодкий запах, хто любить тістечка, він обов'язково сподобається. Консінстенція - жирні, доволі густі кремові вершки білого кольору.

3. Склад.

Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Mineral Oil, Hydrolyzed Collagen, Caffeine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Triethanolamine, Carbomer, Methylparaben, Sorbitan Sesquioleate, Xanthan Gum, Propylparaben, Fragrance.

Крем для рук Tiramisu
Крем для рук Tiramisu

Дуже легка та приємна текстура, легко розподіляється по шкірі. Швидко вбирається, для мене це головне, я не люблю коли крем повільно вбирається та залишає відчуття ліпкості.

Гарно зволожує та живить шкіру. Прибирає почервоніння, та заспокоює шкіру. Доволі економічний, вистачає горошини крему щоб намастити руки. В холодну пору року, це ідеальний варіант.

Висновок.

Мені крем сподобався, він цілком виконує свою роботу, ще і має такий приємний аромат. Як подарунок, дуже може бути.

Чи куплю я його собі сама? Ні, краще за ці кошти, обрати щось для обличчя чи лікувальний лак наприклад.

Всім дякую за увагу!

Ваша 🐸