Шампунь для волосся White Mandarin
Чудовий натуральний шампунь від Українського виробника для пошкодженого, сухого та тонкого волосся
Вирішила взяти спочатку пробник шампуня (об'єм - 30мл) щоб перевірити підійде він мені чи ні (що дуже зручно), та однозначно придбаю повну версію так як цей засіб мені дуже сподобався.
Цїєї крихітки мені вистачило на два миття волосся.
Шампунь має дуже ніжний аромат, цитруса та квітів. Він не нав'язливий, на сухому волоссі дуже слабо відчувається.
Консистенція густа.
Піниться добре. Зазвичай промиваю шампунем волосся два рази, перше нанесення - піни мало, на друге - пінка рясна.
Промиває волосся добре, свербіж та лупу не викликав. Волосся не плутається, гладеньке, не сухе. На другий день після миття волосся виглядає добре, шкіра голови після нього швидко не жирніє.
Декілька слів про склад :
Судячи з опису складу зазначений на Мейкапчику можу сказати що він хороший, складається з натуральних компонентів.
Там присутні : настоянка кориці, настоянка гвоздики, гліцериди з оливкової олії, кокосова олія, похідне амінокислоти саркозина, олії бабасу, водорозчинна олія макадамії, оцет яблучний, вода розмарину, харчовий консервант, ефірна олія лемонграсу, ефірна олія грейпфрута, ефірна олія апельсина.
Шкода що на самому пробничку не вказують склад.
Коментарі (0)