MAXIMOVA🌷

Порожні баночки

Порожні баночки

Розпочнемо з молодого покоління:

  • Дитячий шампунь для волосся «Блискучі локони», використовували в період 5-6 років. Хороший шампунь для нормального типу шкіри, добре піниться, гарно вимиває шкіру голови (не до скрипу), має приємний аромат. Ніяких нарікань не маю.
  • Кондиціонер для волосся "Блискучі локони", наносили після шампуню на віджате волосся, кондиціонер розгладжував та пом’якшував його, в подальшому полегшував розчісування. Серія даних засобів мені сподобалась, купила б ще.
  • Шипуча ароматна морська сіль для ванн "Чарівна єдиноріжка" Milky Dream Kids, сіль дуже ароматна, має лавандовий відтінок, по структурі цікава, є крупна сіль, і збиті грудочками частинки, саме вони і шиплять. Всередині була маленька іграшка-присоска. Повторила б покупку.
Порожні баночки
Порожні баночки
  • Шампунь для зміцнення та сяйва волосся Mermade, маю нормальний тип шкіри голови і мені даний шампунь підійшов. Гарно промиває, чистоти волосся вистачає на два дні (це моя норма), не виникло негативних наслідків (сухості чи лупи). Я задоволена, купила б ще.
  • Кондиціонер для зміцнення та сяйва волосся Mermade, по дії даний засіб мені підійшов, пом’якшує довге фарбоване волосся, полегшує розчісування але мені не дуже підійшов його аромат, це звичайно індивідуальні вподобання, але особисто для мене це мінус. Та я не ставлю на ньому хрест, бо знаючи бренд, варто слідкувати за оновленнями, адже засоби часто вдосконалюють та оновлюють👌