Hrystja_

Мега бюджетний олівець для очей…

Мега бюджетний олівець для очей…

Тут мене привабив відтінок. Саме такий ніжний колір я давно шукала.

Навіть купила цілу палетку тіней Catrice, бо там такий колір був. Але він виявився взагалі не пігментований, його не було видно на повіках.

А хотілося саме лаванди...а не сливки😅.

Розглядала від Lamel oh my color gel eye ( в мене є голубий, і він дуже класний). Але таких ніжних кольорів тут не було. Були яскраві і насичені.

І тут я натрапила на Colour intense.

Мега бюджетний олівець для очей…
Мега бюджетний олівець для очей…
Мега бюджетний олівець для очей…

В мене відтінок 212 - лавандовий. І це дійсно такий відтінок, який я хотіла і шукала. Тут пряме попадання. Він не є яскравий, але його видно більше, ніж тіні. Олівець механічний, а це мега зручно...не треба лишньоЇ роботи, щоб його точити.

Також тут варто взяти до уваги, що малює він не тонко (для тих, хто шукає подібний засіб на тоненькі стрілки). Але тут, знову ж таки, я так і хотіла.

Відтінок створить максимально природній макіяж. На перший погляд може здатися, що його не видно...але він є, і вносить ізюминку в щоденний вигляд.

Тепер щодо стійкості. В мене він не відбивається на повіках, не пливе і не скатується. Щоб його протестувати, я спеціально намалювалася ним і пішла займатись фітнесом😅. Нічого ніде не поплило...вигляд повік зовсім не змінився.

Тому олівчиком дуже задоволена, за таку ціну кращого навіть не буду шукати.

Внизу свотчі, вони без фільтрів. Там штучне і денне світло. До речі, фото з очима зроблене 5 хв тому, а фарбувала я ще зранку👌