Iryna💋

Dolce&Gabbana L'Imperatrice

Dolce&Gabbana L'Imperatrice

Привіт красуні!

А чи пам'ятаєте ви свій перший аромат? Той, який був супутником шкільних дискотек та побачень, перших поцілунків , та який здавався найпрекраснішим!

Для мене таким ароматом був L'Imperatrice від Dolce&Gabbana. Раніше до усучаснення назва носила ще цифру 3 ,яка відповідала карті таро, після змін цифру прибрали та лишили одну назву .

В мене зберіглася мініатюра ще старого випуску яку я тримаю в колекції задля спогадів. Нові флакони я не тестувала ,тому не можу сказати чи змінився з часом аромат. Мініатюра повторює вигляд повнорозмірного флакону, є така ж кришечка. В мене флакон сплеш без розпилювача. З часом назва на етикетці почала стиратися але це біда всіх мініатюр Імператриці, в мене було їх багато і на всіх однаково назва зникала.

Так про що ж аромат.

Це над легкий та фруктовий аромат ,один з найбільш універсальних який за весь час існування має величезну армію прихильниць від підлітків до жінок поважного віку і здається його популярність ніколи не зникне. Це звісно вже давно не хіт продажів і Імператриця не лунає з кожного провулку ,проте час від часу я ловлю шлейф від перехожих жінок,дівчат і з легкістю його впізнаю. Часто я чую що Імператриця вже давно не модна і навіть що жінки які користуються цими парфумами мають поганий смак. Проте я люблю його ніжною любов'ю. Як і в далекому 2009 році . Люблю цей прекрасний квітково-фруктовий букет з легкою акватикою та нотами стиглого кавунчика. Та кавун не робить аромат примітивним по типу спрея для тіла або геля для душу, він чарівний та багатогранний. Найкраще розкривається аромат весною, дуже гарно сидить на волоссі . Я зараз ним рідко користуюсь тому що не хочу порушувати спогади . Та коли я в цьому ароматі, то неодмінно отримую компліменти,особливо від чоловіків.

Поділіться,чи пам'ятаєте ви свій перший аромат ? Дуже цікаво почути 😊

Dolce&Gabbana L'Imperatrice
Dolce&Gabbana L'Imperatrice