ДОГЛЯД НА РЕТИНОЇДАХ.
Питали за догляд, тому розповідаю. Маю жирну, проблемну шкіру, купа постакне закритих комедонів (страждаю цим вже майже 6 років)😭 Лікарь дерматолог-косметолог назначила мені системні ретиноїди а саме АКНЕТІН, приймаю 3 місяць. Сохне все, ніс,губи,шкіра🥲
Також змінили повністю домашній догляд, спосіб життя та актив. Коштує не дешево але воно того варте!!😍
♡1 це умивашка: Vivant BP 3% Acne Wash маленька любов, але дуже гарно піниться в руках, вистачить маленької горошини. ♡2 тонізація: YELLOW ROSE Lotion Azulene обов'язкова перед нанесенням крему або активу, вистачає 2 кліку.
- Нажаль на мейкап нема цих брендів але кому потрібно можу сказати інтернет сторінку, вони надсилають в любий куточок світу!🌍
♡3 зволожуючий крем: YELLOW ROSE Creme Hydratante Fluide також вистачає 1 горошинки, швидко вбирається в шкіру не залишаючи неприємний блиск
КУПУВАЛА 3 МІСЯЦІ НАЗАД І ДОСІ КОРИСТУЮСЬ☝🏻
- ДІВЧАТКА ХТО ЗАРАЗ НА СР. НАПИШІТЬ ЧИ ПЕРЕСТАЛИ ВИ ВЖИВАТИ СОЛОДКЕ, МОЛОКО ТА ГЛЮТЕН? БО МІЙ ЛІКАР СКАЗАЛА КРАЩЕ НЕ ВЖИВАТИ, АЛЕ ВСЕ ОДНО ПО ТРОХУ ЇМ ТАКЕ 🤔
Коментарі (0)