Pilirina 💛💙

SISTER’S AROMA. Я впізнав тебе за запахом, Кларісо!

SISTER’S AROMA. Я впізнав тебе за запахом, Кларісо!
SISTER’S AROMA. Я впізнав тебе за запахом, Кларісо!

Вітаю всіх, хто ненароком або навмисно заглянув!

Beauty-бренд Sister's Aroma, заснований сестрами Бурковськими, вже завоював свою популярність в Украіні. Іх продукція містить інгредієнти, сертифіковані Ecocert і Cosmos, що не може не радувати. Хтось пише, що продукція завозиться з Китаю. Ну що тут скажеш? Мене якість здивувала навіть якщо вона китайська і маржується у 10-кратному розмірі.

Питання щодо присутності товарів бренду на російському ринку для мене закрито. Промоніторила у відгуках російських блогерів, що бренд вилучив товари з російського маркетплейсу. Сподіваюся, сестри б не ризикували своім іміджем.

Раніше я обходила цю серію стороною, мені здавалося це щось розпіарена розливушка на острівцях у ТЦ, де продають аналогову парфумерію. Доки мені старший син на недавній День народження не подарував цілу лінійку по догляду за тілом. Хотів здивувати. Сказати, що я була вражена цінниками - не сказати нічого. Але...

МОІ ВРАЖЕННЯ ВІД SISTER`S AROMA SMART BODY CREAM:

О, це естетика в усій красі! Крем знаходиться у якісній на дотик, пластиковій циліндричній банці приємного нюдово-рожевого кольору. Чіткі написи, якісний дозатор, який не плюється, не виливається і, думаю, готовий до подорожі в надрах валізи.

На старті аромат дуже активний, ніби заповнює собою весь простір. Тут навіть нічого було впізнавати - 100%-й Kirke. Але ви навіть не уявляєте настільки круто він звучить саме на шкірі! Вперше бачу, що аналоговий аромат грамотно зібраний, відкривається поетапно, крок за кроком.

Мій пост про Kirke тут, якщо цікаво:

https://club.makeup.com.ua/post/13451/

Іміцтаціі на відомі аромати схожі на оригінал у старті, але цей старт швидкоплинний і з-під нього незабаром вилізе непривабливе щось, що змушує носія оновлювати аромат чи зовсім змити з себе.

Парфумерна композиція Smart Body Cream стійка, красиво розкривається у носці. Схожіть до оригіналу 1:1. Відверто кажучи, вперше таке бачу, хоча я не палкий шанувальник цього аромату, але у лосьйоні аромат сподобався.

Одні від Kirke божеволіють, інші його критикують, порівнюючи з аміаком, пральним порошком, дихлофосом і т.д. А я говорю, що його просто правильно потрібно наносити і носити. Не слонячими дозами. І коли немає непереносимості амброценіду.

Крем ламелярний. Середня щільність, білий колір. Ніби все звичайно. Але магія починається, коли починаю його втирати у шкіру. Він так круто і швидко вбирається, лишаючи на шкірі, крім аромату, зволоженість, яку важко порівняти з лосьйонними конкурентами. Скажу відверто, я б таким кремом для обличчя користувалася постійно. Шкіра стає наповнена, оксамитова, доглянута.

І це кажу я? Зі своім скептичним ставленням до продуктів багатьох украінських виробників. Як на мене, він суттєво переплюнув лосьйони від Victoria's Secret у плані доглядовості.

Щоденне застосування на все тіло з метою підвищення пружності можливе якщо лосьйону буде на каністру більше. Затягувати такий класний лосьйон на повсякденку просто шкода.

Чи повторю покупку? ОДНОЗНАЧНО! Тепер я хочу спробувати іх аромати, хоч розумію, що жодної творчості тут немає, але SISTER’S парфумерія ніби і не заявлена, як авторська.

А ви вже "підсіли" на Sister's Aroma?