SISTER’S AROMA. Я впізнав тебе за запахом, Кларісо!
Розкрию секрет нішевості Smart Body Cream
Вітаю всіх, хто ненароком або навмисно заглянув!
Beauty-бренд Sister's Aroma, заснований сестрами Бурковськими, вже завоював свою популярність в Украіні. Іх продукція містить інгредієнти, сертифіковані Ecocert і Cosmos, що не може не радувати. Хтось пише, що продукція завозиться з Китаю. Ну що тут скажеш? Мене якість здивувала навіть якщо вона китайська і маржується у 10-кратному розмірі.
Питання щодо присутності товарів бренду на російському ринку для мене закрито. Промоніторила у відгуках російських блогерів, що бренд вилучив товари з російського маркетплейсу. Сподіваюся, сестри б не ризикували своім іміджем.
Раніше я обходила цю серію стороною, мені здавалося це щось розпіарена розливушка на острівцях у ТЦ, де продають аналогову парфумерію. Доки мені старший син на недавній День народження не подарував цілу лінійку по догляду за тілом. Хотів здивувати. Сказати, що я була вражена цінниками - не сказати нічого. Але...
МОІ ВРАЖЕННЯ ВІД SISTER`S AROMA SMART BODY CREAM:
Флакон
О, це естетика в усій красі! Крем знаходиться у якісній на дотик, пластиковій циліндричній банці приємного нюдово-рожевого кольору. Чіткі написи, якісний дозатор, який не плюється, не виливається і, думаю, готовий до подорожі в надрах валізи.